Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 13.čvc.2006 v 16:38 |
RSS...mozna by stalo v teto sekci mit nove tema ad produkty na cteni tipu...zkusil jsem FeedReader, je to asi praktictejsi nez mailnotifikace v outlooku, ale treba - je jina ctecka, kde by se dalo mazat pres delete, vyhledavat, filtrovat, exportovat, ukladat/neukladat na lokal....nebo treba plugin do outlooku? neco, co by melo podobny look jako news? (to je IMHO skoda, ze tohle je pres web a ne jako news - hierarchie diskuse se tu ztraci...) |
|
Rostislav Říha
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Moderátor ![]() ![]() Arkance Systems Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21882 |
![]() |
Osobně jsem více zkoušel RssPoint, Rss Bandit a FeedReader. FeadReader má sice trochu divné ovládání, ale funguje dobře. Pro Outlook se dá použít třeba NewsGator. Viz např: |
|
![]() |
|
Chop ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 13.srp.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 64 |
![]() |
Používám SharpReader a jsem naprosto spokojen
|
|
Civil 2007
|
|
![]() |
|
PepaR ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 29.lis.2004 Lokalita: ČR (ZL) Používám: ruky a hlavu (občas ;) Stav: Offline Bodů: 6201 |
![]() |
Já se nakonec přiklonil k FeedReaderu neboť má poměrně jednoduché ovládání, minimum tlačítek zabírajících plochu pro čtení a malé nároky na systém.
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.