Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2387 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Sestava složená z podsestav - nehýbe se

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hejclovska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.led.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCad a Inventor
Stav: Online
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hejclovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Sestava složená z podsestav - nehýbe se
    Zasláno: 31.led.2019 v 21:11
Dobrý den.
Vytvářím stroj z mnoha stovek součástí.
Proto vytvářím ucelené podsestavy, kde v každé samostatné podsestavě se vše pomocí vazeb a mezí pohybuje, jak potřebuji.
Mám jednu centrální sestavu do které vkládám tyto podsestavy.
Po vložení podsestavy k další podsestavě se součástí podsetavy již nehýbou. Kde je prosím problém? Jak odblokovat tuto zatuhlost. Jde to nějak rozložit, aby s tím nebyl problém. Něco jako rozložení bloku v autocadu?
Děkuji
Barča
Zpět nahoru
horalek Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 03.zář.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor, Vault Pro, AutoCAD M, PLM
Stav: Offline
Bodů: 277
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace horalek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2019 v 21:33
Dobrý den,

jedná se o vlastnost podsestavy "flexibilní", pak se "uvolní" a rozhýbe se.

viz tip:

Zpět nahoru
Hejclovska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 31.led.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCad a Inventor
Stav: Online
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hejclovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.úno.2019 v 22:50
Dobrý den,
moc děkuji. 
Omlouvám se za pozdní odpověď.
Barča
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4397:Jak vykázat více poloh podsestavy jako jednu položku kusovníku? (rozpohybování podsestavy)
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9969:VIPJak jednoduše vypnout pracovní roviny v celé struktuře sestavy Inventoru?
Tip 10689:VIPiLogic: Hromadné nastavení iVlastností pro všechny součásti sestavy
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.