Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2283 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vzhled načteného STEPu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vzhled načteného STEPu
    Zasláno: 11.úno.2019 v 10:33
Dobrý den, často používám k předávání podkladů formát STEP. Většinou jsou načtené součásti v pořádku zobrazeny hladce bez textury, ale občas se součásti zobrazují jako by byly tvořeny svarovou housenkou. Mohu tuto estetickou překážku odstranit?
Jana Juříčková
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 17993
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2019 v 12:32
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.úno.2019 v 12:58
Děkuji za odpověď. Jednotlivě z panelu rychlého nastavení to jde, ale hromadně v sestavě se nic neděje. I tak děkuji, hodně mi to pomohlo.

Jana Juříčková
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10613:VIPImport IFC do Inventoru a dalších aplikací.
Tip 5810:VIPChyba importu modelu: Totožné face_face_ints s různými vrcholy tělesa
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.