Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2166 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nezobrazující se vlastnosti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Maaruska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.úno.2019
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD Mechanical 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Maaruska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nezobrazující se vlastnosti
    Zasláno: 13.úno.2019 v 06:57
Zdravím, kreslím v práci v AutoCAD Mechanical 2017. Při jednom kreslení jsem si vyvolala vlastnosti abych upravila přímku a nějak se mi ztratili tak, že je nemohu vyvolat ani pravým tlačítkem a zvolením vlastnosti, ani CTR+1 ani příkazovým řádkem VLA. Chová se to tak, že mi blikne obrazovka, ale žádná tabulka se neobjeví. Zkoušela jsem hledat v celém pracovním prostoru, ale nikde nic. Prosím o pomoc. Bez této aplikace, jaksi moje kreslení už nemá smysl.CryCryCry
Předem díky za pomoc.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18127
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2019 v 09:23
Zkontrolujte zda AutoCAD nehlásí na příkazovém řádku nějakou chybu. Pak zkuste postupy dle tipu:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Maaruska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.úno.2019
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD Mechanical 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Maaruska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2019 v 10:07
Díky, nakonec to vyřešil IT technik tím, že jsme dali obnovit výchozí nastavení.
Snad se toto už nebude opakovat.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.úno.2019 v 14:26
Když si nastavíte rozhraní AutoCADu podle svých potřeb, proveďte export nastavení - Start - AutoCAD Mechanical 2017 - Export nastavení aplikace ...
Uložený ZIP soubor můžete použít jak pro obnovení Vašich nastavení, tak pro přenos nastavení na jiné PC se stejnou verzí a jazykem AutoCADu.
Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12104:Nezobrazuje se mi paleta nástrojů AutoCADu (např. Vlastnosti, Příkazový řádek).
Tip 5748:Jak najít "ztracený" dialog mimo obrazovku?
Tip 246:Nefungující dialogy příkazů, výběru souborů a příkaz PLOT.
Tip 8086:VIPAutomatický seznam xrefů ve vlastnostech/komentáři DWG výkresu.
Tip 10267:VIPRychlá inspekce dílů v sestavě Inventoru (iLogic)
Tip 8688:VIPJak zamknout vlastnosti projektu v AutoCADu Plant 3D?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.