Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3467 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zaborak

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ZajdaMirek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCAD2011
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZajdaMirek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zaborak
    Zasláno: 14.úno.2019 v 10:23
Ahoj všem,
chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti se záborákem - konkrétně jestli je někde nějaký postup jak ho dostat do Civilu?
Předem děkuji :)
Míra
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18619
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2019 v 10:30
Jak to myslíte? Pokud máte na mysli aplikaci Záborák, tak ta je určena přímo pro Autodesk Civil 3D - stačí provést instalaci. Viz https://www.cadstudio.cz/zaborak
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
ZajdaMirek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCAD2011
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZajdaMirek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2019 v 10:33
Právě že po instalaci, se mi nechce zobrazit záložka Záboráku v Civilu.
Zpět nahoru
jakub_kares Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 08.srp.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Civil 3D, Infraworks
Stav: Offline
Bodů: 90
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jakub_kares Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.úno.2019 v 11:03
Dobrý den, 
můžeme vás poprosit nám napsat na náš helpdesk?

pokusíme se vám poradit tam, závisí na více faktorů - verze záboráku, verze Civilu, práva ... děkujeme :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10919:Jak vytvořit výpis dotčených parcel funkcemi AutoCADu Map 3D?
Tip 9131:Jak načíst katastrální data RÚIAN a VFK do AutoCADu? (záboráky)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.