Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3122 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problém s instalací

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Trantroska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.lis.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Archcad 19
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Trantroska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém s instalací
    Zasláno: 26.úno.2019 v 08:15
Dobrý den,
mám studentskou licenci autocadu, na PC mi z ničeho nic přestala platit licence, i když na stránkách autodesk ji mám aktivní, aktivovat nešla, tak jsem zvolil postup odinstalovat a znovu nainstalovat, při instalaci se mi objevuje "PROXY SERVER VYŽADUJE OVĚŘENÍ", nevíte prosím co s tím? Zkoušel jsem ještě instalaci na jiném PC, tam to normálně fungovalo. 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 65590/Výstřižek.JPG

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2019 v 08:22
Oba problémy možná mají stejnou příčinu - vaše internetové připojení jde skrz nějaký proxy server. Buď firemní proxy, nebo nějaký antivirový či anonymizační server, nebo to může být projev viru.
 
3letá studentská licence staré verze 2016 vám také možná bude brzy končit, zaktualizujte si verzi AutoCADu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Trantroska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.lis.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Archcad 19
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Trantroska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2019 v 08:29
Děkuji za odpověď, 
o firemní proxy se nejedná, verzi 2019 jsem zkoušel nainstalovat, ale ta se mi zasekla již na inicializaci při instalaci. Nicméně rád bych vyřešil problém hlavně s verzí 2016, ve které bych rád pracoval. 
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2019 v 09:08
Tak to bude asi jiná proxy - ověřte si v: Možnosti internetu > Připojení > Místní síť > Proxy, nebo ve vašem antiviru
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Trantroska Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 10.lis.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Archcad 19
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Trantroska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.úno.2019 v 09:36

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 65590/proxy1.JPG Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 65590/proxy2.JPG

Zkoušel jsem vypnout firewall i antivirus, ale stále stejný problém. 
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 305:Máte-li problém s instalací programu PaperPort k HP scannerům
Tip 9201:Kolize MS Forefront Endpoint Protection 2010 s instalací Autodesk 2014.
Tip 580:Kolize Microsoft Office "GC6J3" s instalací AutoCADu.
Tip 8138:Jak nainstalovat soubor DMG s instalací AutoCADu?
Tip 544:Jak vypalovat CD v systému Windows 2000?
Tip 10287:Mohu nainstalovat InfraWorks 360 2016 souběžně s verzí 2015?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.