Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2579 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit fáze

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
vladinko1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.kvě.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vladinko1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit fáze
    Zasláno: 14.bře.2019 v 10:01
Dobry den

som v revite zaciatocnik a pustil som sa do rekonstrukcie domu cez fazy (povodny/buracie prace /novy stav)mam nastavene neviem vsak vytvorit polozky ktore by charakterizovali vyburane prvky (napr burane otvory/nove otvory) burane podlahy nove podlahy 
Dakujem za kazdu pomoc
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.bře.2019 v 12:00
To je na delší článek, ale v principu - stačí pouze 2 fáze - Stávající a Nový stav, ostatní se řídí filtrem  a přepisem zobrazení fází. Dozdívky po vybouraných oknech se vytvářejí automaticky, stejně jako vybourané zdivo po osazení nového okna do stávající stěny.
Zpět nahoru
vladinko1 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.kvě.2006
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vladinko1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.bře.2019 v 10:15
Dakujem za odpoved chapem ze je to na dlhsie spravil som fazy ako treba aj to dobre funguje prepinam medzi nimi avsak ide  o opolozkovanie buranych / novych prvkov steny , podlahy neviem ako vytvorit ten Tag 
Dakujem
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.bře.2019 v 09:23
Nevíte jak udělat popisku / Tag pro stěnu? Nebo chcete zobrazit nějaký údaj, na který se nemůžete dostat? Tag je rodina jako jiná, založená na šabloně pro Wall Tag, do ní si vložíte příslušný Label, který obsahuje zobrazovaný parametr, ať už vnitřní nebo sdílený.
Možná to chce obrázek, o co přesně vám jde.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10480:Fázování rodiny okna s vnořenou rodinou vybrání.
Tip 10912:Jak nastavit fázi pro objekt místnosti?
Tip 5175:Model Revitu se mi zobrazuje jen šedivě.
Tip 10879:Revit projekt jako z 3D tiskárny.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.