Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1925 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nelze spustit AC2019 - dočasné adresáře

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hejclovska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCad a Inventor
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hejclovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nelze spustit AC2019 - dočasné adresáře
    Zasláno: 17.bře.2019 v 19:44
Dobrý den,
nainstalovala jsme novou verzi AutoCadu 2019. Před tím jsem odinstalovala předchozí verze.
Po spuštění mi to hlásí toto.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 89235/27389.png



Zkoušela jsem jak opravu, tak novu instalaci. Bez úspěchu.
Jsem přihlášená s administrátorským oprávněním na W7Pro.
Windows je plně aktualizován.
Inventor 2019 mi nadále funguje normálně. Ten byl nainstalován dříve (před několika měsíci).
Děkuji za pomoc.
H.

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2019 v 20:26
Buď problém s registry nebo se složkou TEMP - viz příbuzný tip:
https://www.cadforum.cz/cadforum/chyba-vsechny-mozne-adresare-pro-ukladani-docasnych-souboru-tip12041
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hejclovska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCad a Inventor
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hejclovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2019 v 21:27
Dobrý den,
děkuji za odpověď, ale vše podle toho tipu je OK přesto se chyba objevuje nadále. 
- PC zrestartován
- adresáře temp prázdné a ověřen přístup (jde do nich kopírovat a v nich mazat)
- po chvilce práce v jiných aplikacích se v TEMP objevují soubory z jiných aplikací
- přihlašuji se jako "administrátor"
- spuštění i pomocí R tlačítka jako správce
- na disku C je víc jak 1 TB volného místa

:-((



Děkuji za pomoc
H.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2019 v 21:44
Doplněny ještě další dvě možné příčiny - viz body 4) a 5).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Hejclovska Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 31.led.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk AutoCad a Inventor
Stav: Offline
Bodů: 22
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hejclovska Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2019 v 21:55
Dobrý den,
bod 4 pomohl.

Děkuji moc.
H.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10775:VIPProč mi Nastran In-CAD zabírá stále více místa na disku?
Tip 2836:Jak snadno zjistit směr (orientaci) křivky?
Tip 4450:VIPChyba prohlížení DWG v Autodesk Vault.
Tip 430:Mohu smazat AHL soubory v adresáři TEMP?
Tip 417:Výkres nejde otevřít z archivačního CD.
Tip 12041:Chyba: Všechny možné adresáře pro ukládání dočasných souborů buď neexistují, nebo jsou určeny ke čtení.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.