Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3951 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Časová prodleva při zadání vazby

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
IvoBe Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019 Win10 HP Z4G4 32 GB RAM Nvidia P2000
VIP
Stav: Offline
Bodů: 289
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Časová prodleva při zadání vazby
    Zasláno: 21.bře.2019 v 09:28
Při vazbení  se mi najednou objevila určitá časová prodleva cca. 0,5-1s od najetí kurzoru nad plochu do chvíle, kdy se objeví šipka normály plochy nebo jiný vybraný prvek. Taky se někdy neobjeví vůbec a musí se na plochu kliknout a objeví se teprve poté.

Je to silně na hlavu, nesetkal jste se někdo s tím?

Ivo
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.bře.2019 v 10:15
Neaktualizoval jste Windows 10? Viz příbuzný tip 11718.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
IvoBe Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019 Win10 HP Z4G4 32 GB RAM Nvidia P2000
VIP
Stav: Offline
Bodů: 289
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.bře.2019 v 11:53
V aktualizacích to není.
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.bře.2019 v 13:18

Příkaz Winver vám tedy hlásí starší build Win10 než 1709? Inventor máte aktualizovaný na nejnovější hotfixy?

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
IvoBe Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor 2019 Win10 HP Z4G4 32 GB RAM Nvidia P2000
VIP
Stav: Offline
Bodů: 289
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2019 v 10:34
Ztratil jsem nervy, přeinstaloval Inventor, okamžitě nahrál zálohu Možností aplikace a dělalo to pořád.
Přeinstaloval jsem celé Windows a znovu vše výše a dělalo to opět. Teprve pak mě napadlo nahrát zálohu Možností aplikace od kolegy a hle, problém vyřešen. Takže to bylo někde v tom, netuším kde, už jsem to ani nehledal a jsem rád, že to funguje. Kdybych neblbnul a zkoumal to nastavení, tak jsem si ušetřil asi 8 hodin práce....

Každopádně díky za snahu i pomoc.
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2019 v 10:40
V případě, že je poškozený profil, pak stačí dát reset - viz https://www.cadforum.cz/cadforum/reset-uzivatelskeho-prostredi-inventoru-v-pripade-potizi-s-dialo-tip10910
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5171:VIPNastavení zpoždění pro automatické zobrazování/skrývání palety nástrojů.
Tip 11718:Zpomalená tvorba vazeb v Inventoru po aktualizaci Windows 10.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 10998:Pohybové vazby v importovaných modelech ve Fusion 360.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.