Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1880 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nejde reinstalovat autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mohyla98 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 22.bře.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mohyla98 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nejde reinstalovat autocad
    Zasláno: 22.bře.2019 v 21:38
Dobrý den, 
Dneska jsem zkoušel přesunout autocad z místního disku počítače na disk D (přesunul jsem všechny složky, které na disku C byly), který je také u mě v počítači, protože jsem si chtěl udělat na disku C místo, ale když jsem autocad přesunul, tak už potom nešel spustit, tak jsem vymazal všechny soubory autocadu i z D a poté jsem znova autocad nainstaloval znova, ale psalo mi to, že autocad už je nainstalovaný, ale já ho nikde na disku C nemám.
V ovládacích panelech když si najdu autocad, tak tlačítko upravit nejde zmáčknout a když kliknu na odinstalovat, tak mi to píše, že nemůže najít cestu k souboru.
A když zkusim autocad spustit přes ikonu tak mi to píše, že ,,kod nejde spustit, protože se nenašel tbb.dll
Poraďte mi někdo prosím, jak můžu přeinstalovat autocad, protože nikde takovou nabídku nemůžu najít.
Děkuji za každou odpověď
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.bře.2019 v 21:44
To nebyl dobrý nápad. Aplikace jako AutoCAD mají spoustu dalších systémových vazeb a odkazů a takovéto ruční přesouvání nemůže fungovat. Nejlépe je ručně AutoCAD odstranit (dle https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6324 - ale s respektováním přesunutých složek) a nainstalovat znovu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mohyla98 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 22.bře.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
autocad2019
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mohyla98 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.bře.2019 v 09:21
Děkuji za radu, ručně jsem všechno odstranil podle návodu a po té jsem ještě použil nástroj microsoft fixit a už to pomohlo :)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6206:VIPCivil 3D 2009 nejde po instalaci spustit (reinstalace nepomáhá).
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 20:AutoCAD zobrazí zprávu: MS Visual C++ ACAD.EXE abnormal program termination
Tip 8647:Nejde mi obnovit AutoCAD minimalizovaný do ikony.
Tip 2945:Chyba vstupního bodu souboru acutil15.dll
Tip 492:Fatal error - cannot find xmx file acdbenu.xmx (acdbcsy.xmx)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,311 sekund.