Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3002 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zobrazení textu a atributů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 129
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zobrazení textu a atributů
    Zasláno: 02.dub.2019 v 07:18
Dobrý den
-při vkládání bloků se mi nezobrazí dialog na vyplnění atributů ale rovnou se vloží přednastavené (nejde o atr. konstantní , fungovalo )
-fonty textů arial  nezobrazují se výplně, ale pouze rámečky 
Předem děkuji
J.P.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2019 v 07:24
ad 1) Asi máte vypnutý ATTREQ

ad 2) Jenom Arial? Nemáte jen zapnutý QTEXTMODE?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
J.P. Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 08.lis.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD MAP 2011
Stav: Offline
Bodů: 129
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace J.P. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2019 v 08:08
Dobrý den
-attreq je ono
-chybně jsem uvedl, že výplně se nezobrazují pouze při tisku (pouze obrysy písmen), jinak je to v pořádku
Děkuji
J.P.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18254
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2019 v 08:54
Aha, tak pokud by to při tisku dělaly všechny TrueType texty, nejen Arial - pak viz tip:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11421:VIPPosunuté nebo širší texty v DWG při úpravě vlastností ve Vaultu.
Tip 10240:Název aktuálního rozvržení jako textové pole výkresu.
Tip 4067:Jak zčitelnit natočené texty a atributy bloků ve výkresu?
Tip 4804:Dynamický popis dynamického bloku.
Tip 5709:Automatické zobrazení hmotnosti sestavy v rohovém razítku Inventoru.
Tip 1645:Jak si vytvořit funkci, která edituje text nezávisle na tom, zda je to Text, MText nebo Atribut?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.