Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2878 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

klopenie v pracovných priečnych rezoch

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rado7531 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.dub.2019
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil3D 2018
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rado7531 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: klopenie v pracovných priečnych rezoch
    Zasláno: 26.dub.2019 v 17:34
Dobrý deň,
pri vykreslení pracovných priečnych rezov mi vykreslilo všetky rezy len v základnom sklone aj napriek tomu že klopenie je vypočítané a aj správne zakreslené v pozdĺžnom reze. Neviete mi poradiť v čom môže byť problém?
Ďakujem.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 90574/pozdĺny_p..png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 90574/priečny_rez.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 90574/tebuľka.png

Zpět nahoru
rado7531 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.dub.2019
Lokalita: Slovensko
Používám:
Civil3D 2018
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rado7531 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2019 v 19:40
https://uloz.to/!ePkWsxgTFF6L/trasa-2-dwg
Ešte výkres ak by to pomohlo.
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1533
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.dub.2019 v 23:00
Dobrý večer,
podsestava CZ jizdních pruhů neklopí, protože máte kritické body klopení na začátku a na konci oblouku v jednom staničení - jsou v překrytu. Stačí to druhé staničení o 1cm posunout a bude to OK.

Martin Folber
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1272:VIPJak doplnit vodoznak (PŘEDBĚŽNÉ, TAJNÉ, atd.) do pozadí tištěných výkresů z AutoCADu?
Tip 9969:VIPJak jednoduše vypnout pracovní roviny v celé struktuře sestavy Inventoru?
Tip 5538:Historie pracovní geometrie Inventoru.
Tip 5072:Rub a líc pracovní roviny.
Tip 3536:Snadné vytvoření půlicí pracovní roviny.
Tip 5156:Jak přenést pracovní prostor (CUI workspace) na jiné PC?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.