Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2462 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Překrývání legendy v layoutu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
renatabarts Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.dub.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad2015
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace renatabarts Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Překrývání legendy v layoutu
    Zasláno: 29.dub.2019 v 00:56
Dobrý den,

v modelu vytvořím legendu a vypadá normálně. V layoutu se ale políčka i text překrývají. Nevíte někdo, jak to vyřešit, prosím? regen nepomáhá.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 62717/model-layout.png

renatabarts
Zpět nahoru
Mirda55 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 23.čer.2011
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2019, Urbano Canalis, Revit 2019
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mirda55 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.dub.2019 v 07:46
Nemáte legendy jako bloky, které mají zapnuté Poznámky? Při změně měřítka poznámek (nastavené ve výřezu v rozvržení) se to pak celé takto rozhodí.
Zpět nahoru
renatabarts Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.dub.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad2015
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace renatabarts Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.dub.2019 v 09:13
Nemám, veškerý text je M-text.  Čáry jako políčka a v políčku je šrafa nebo blok (ty stromy). Zkusila jsem odstranit ty stromy co jsou bloky, a  nezlepšilo se to.
renatabarts
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16/19, RVT'18
Stav: Offline
Bodů: 914
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.dub.2019 v 09:56
Nemate nahodou v layoutu dva viewporty pressebe?
Nemate v náhodou modelu legendu nakreslenou 2x?... na jednu kooukate v modelu a viewport na papire kouka na jinou...
Popripade zaslete vykres a zkusime na to prijit :)!
JASponza

ACA (AutoCAD) 2010/14/16,
RVT 18

Win 10 x64
Zpět nahoru
renatabarts Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.dub.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad2015
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace renatabarts Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.dub.2019 v 17:54
Moc děkuji za radu. Dva vieporty přes sebe jsem nenašla, ani nebyla legenda 2x v modelu, ale smazala jsem současný viewport a vložila nový a už se to zobrazuje v pořádku. SmileOpravdu mooc děkuji.)
renatabarts
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16/19, RVT'18
Stav: Offline
Bodů: 914
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.dub.2019 v 18:44
Nemate zač ;-)
JASponza

ACA (AutoCAD) 2010/14/16,
RVT 18

Win 10 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8816:Jak vložit objekt opakovaně, do všech rozvržení?
Tip 5838:VIPZobrazení stavebního prvku v legendě (schodiště, klenba...)
Tip 6738:VIPTrik: Jak zobrazit tooltipech a výkazech jméno i popis bloku?
Tip 9424:Automatické propojení textů ve výkresu AutoCADu.
Tip 6723:Automaticky generovaná obrázková legenda bloků výkresu.
Tip 3596:Jak automatizovat uložení rozvržení do samostatných DWG výkresů?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.