Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3174 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Dynamo a 3D tisk

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Balda Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 19.říj.2004
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
hlavu :)
Stav: Offline
Bodů: 251
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Balda Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Dynamo a 3D tisk
    Zasláno: 02.kvě.2019 v 10:03
Dobrý den / Ahoj,
pro aktuálně řešený výzkumný projekt na TUL  řeším přípravu modelu (Revit) pro 3D tisk.
Chtěl bych objekt zdi "převést" na křivky, které by představovaly trasu tiskové hlavy. Přiložené obrázky řeknou víc a jednodušeji.

Pro daný úkon bych chtěl použít DYNAMO. Potvrdí mi někdo, že je to správná cesta? Nejde mi o konkrétní postup, ale jestli se touto cestou vůbec vydávat.

Díky

Vladimír
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 178/3d_print_01.jpg Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 178/3d_print_02.jpg

Ing. arch. Vladimír Balda
http://www.balda.biz/
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3331
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.kvě.2019 v 14:30
Dobrý den, asi ano. Dynamo vidí stěnu (definice její polohy) jako čáru, tloušťku taky zjistíte a dokážete tam nadefinovat body na vnitřní/vnější hraně, které propojíte čárou. 


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18606
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.kvě.2019 v 09:53
Nějaké ukázky a doporučení pro 3D tisk najdete také v blogu:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10882:Dynamo - ID elementu jako sdílený parametr v Revitu.
Tip 11035:Je možné používat dvě verze Dynamo na jednom počítači?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 11700:Použití nástroje Dynamo pro přečíslování oken v Revitu.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.