Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2001 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Chybný výkres součásti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Chybný výkres součásti
    Zasláno: 14.kvě.2019 v 13:49
Je to divné, plechy - desky se zobrazují perfektně.
Jsem ve střehu. Detaily jsou dobře, jen některý obrys občas vypadne.
Uvidím zítra, až si mašina přes noc odpočine ...
Jana Juříčková
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18260
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.kvě.2019 v 13:37
Není to jen v zobrazení (po případné aktualizaci grafického driveru)?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.kvě.2019 v 12:42
No jo, ale po čtyřech letech bezchybného fungování?
Dělám běžně desítky, až stovky výkresů ...
Ledaže by to skrytě způsobila nějaká poťouchlá aktualizace ...
Jana Juříčková
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 894
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.kvě.2019 v 12:28
Nebude to iba grafickou kartou?
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.kvě.2019 v 12:18
Situace se opakuje u další součásti, ale už jsem ho nepřelstila ... Confused

Nevíte, prosím, co s tím?

Jana Juříčková
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.kvě.2019 v 10:49
Hm, udělala jsem opět nový výkres a použila jsem jiný výchozí pohled a tady se to zobrazuje OK. Ale celá situace mě znejistila ...
Pěkný den

Jana Juříčková
Zpět nahoru
Jurick Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.čer.2014
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Product Design Suite Premium 2015
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jurick Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.kvě.2019 v 10:40
Dobrý den, stalo se mi poprvé, že při tvorbě výkresu se mi součást nezobrazuje celá. Tvořím výkres tyče tvaru L a chybí mi horní hrana v průmětech. Mám Inventor 2015, restart nepomohl ... Děkuji za každou radu.
Jana Juříčková
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,312 sekund.