Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2015 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vypnutí prvků u Isoučásti

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vypnutí prvků u Isoučásti
    Zasláno: 03.čer.2019 v 15:14
Zdravím,
neví někdo jak lze vypnout prvek u např. (pojmenování) Kolej s čepy - tam chci nechat zapnutý prvek čep
a u druhý Isoučásti Kolej bez čepů - tam vypnu prvek čepu, nevíte jak se to dělá.
Teď když vypnu prvek, tak se mi vypne u všech, chci pouze u konkrétní Isoučásti.
Děkuji moc
Zpět nahoru
Lubomír Polesný Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 30.zář.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor
Stav: Offline
Bodů: 387
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Lubomír Polesný Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 16:05
Lubomír Polesný
CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
JamesCZET Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2019
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 18
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JamesCZET Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 16:08
Původně odeslal(a) Lubomír Polesný Lubomír Polesný napsal(a):

Dobrý den,

viz tento tip:

https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4460
Mockrát děkuji, vyřešeno.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4460:Parametrické potlačení prvků v iSoučásti.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10168:iSoučásti a iSestavy (iPart + iAssembly) - koncepce


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 1,000 sekund.