Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3367 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

HD monitor pro AutoCAD

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
svarc.vl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Autocad Mechanical 2010
Stav: Offline
Bodů: 203
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace svarc.vl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: HD monitor pro AutoCAD
    Zasláno: 03.čer.2019 v 14:23
Dobrý den
potřeboval bych radu, resp nějaký odhad.
Pokud bych měl monitor širokoúhlý 49" tj jako dva 27" vedle sebe. rozlišení je 5120×1440, jedná se o Dell U4919DW .
1-Byly by problémy s rozlišením ikon a menu na výšku, zde je počet bodů které je menší než 4K.
2-Má někdo zklušenosti s "presouváním" myši (pohyb rukou) na takovou "dálku"
3-Mám NB s grafikou M100M 2GB je nějaký problém s velikostí paměti, pravděpodobně bych si rozdělil obrazovku stejně na vice vstupů a Grafika by nebyla na celém monitoru, nebo lze na monitoru
použít rozlišení 3840x1080 ale to asi není nativní,takže teď si nevim rady.
Používám Autocad 2015 + Advancesteel
Děkuji
 
 
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 194
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.čer.2019 v 17:32

Zdravím,

máme 2x27" a s přesunem myši není problém,
rozlišení jedeme 2560x1440 a taky OK.
 
Zbytek netuším, tak alespoň něco.
 
pěkný den
Ondřej
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 14
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.čer.2019 v 19:08
Dobrý den,

pracuji také na 2x27" a přesun není problém - nastavil jsem "rychleji" myš
mira
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10464:VIPAutoCAD a další aplikace na monitoru s vysokým rozlišením.
Tip 10898:VIPRozmazané texty nebo nesprávné zobrazení UI ve vysokém rozlišení.
Tip 11248:Obrovská nečitelná písmena v paletě Vlastnosti.
Tip 11870:Zřetelnější stavové ikony AutoCADu a Civilu 2019.
Tip 9421:Dvouobrazovková konfigurace: AutoCAD mi nezachová polohu dialogu
Tip 7552:Certifikované grafické karty pro Autodesk Maya 2011.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.