Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3201 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

poškozený výkres

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
xJanik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad 2008 LT
Stav: Offline
Bodů: 65
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xJanik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: poškozený výkres
    Zasláno: 21.čer.2019 v 10:39
Dobrý den, mám problém s jedním výkresem. Otevřu ho, udělám tak cca 2-10 příkazů a sekne se a neodpovídá. Většinou se dole na hlavní liště zobrazí další panel s "obrázkem otazníku a textem kóty" a další s názvem "CAcDynlnputWndControl", ale ne vždy. Zkoušela jsem výkres překopírovat do nového, ale chybu to přenáší i do nových a dělá to samé. Nevíte někdo co s tím? Nechce se mi to kreslit znovu a stejně by nebyla jistota, že se ta chyba nepřenese znovu z nějakých podkladů. U jiných výkresů to nedělá, jen u toho jednoho. Mám Autocad LT 2008. Moc prosím o radu, co bych mohla ještě zkusit. Děkuji
Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1762
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.čer.2019 v 11:13
Ten výkres byl nový, pokračuje se na ve výkrese od někoho, nebo tdo něj bylo něco načtenu z jiného výkresu?.

Jinak zkusit uložit do DXF, když je to dělaný v LT, nemělo by nic ztratit.
DXF pak buď otevřít nebo načíst do nového výkresu a vyzkoušet.

Zpět nahoru
xJanik Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad 2008 LT
Stav: Offline
Bodů: 65
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace xJanik Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.čer.2019 v 13:30
Výkres byl nový a byly do něj načteny podklady od gedeta. Teď sem smazala jednu elipsu, o které si myslím, že mohla dělat problémy, tak uvidím večer, až začnu pracovat. Kdyžtak zkusím ještě ten export. Jinak děkuji za reakci
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 311:VIPJak postupovat při záchraně poškozeného výkresu?
Tip 190:Chyba: Internal error !dbutil.cpp@855
Tip 85:AutoCAD zhavaruje s chybou UAVE.
Tip 2807:Při přepnutí z rozvržení do modelu nebo otevření výkresu nastane chyba "Unhandled Access Violation reading 0x0008 Exception at 334032F4h".
Tip 122:Jak zachránit poškozený výkres?
Tip 24:Co s poškozeným výkresem? Chyba Fatal Error při otevírání výkresu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.