Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3386 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jak rozbalit trvale pás panelů ?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
tominaxx Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.kvě.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2007
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace tominaxx Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jak rozbalit trvale pás panelů ?
    Zasláno: 15.čvc.2019 v 21:55
Prosím o pomoc ... asi jsem na něco klikl a sbalily se mi panely do úsporného zobrazení - poradí někdo, jak to trvale rozbalit z5 ?
Děkuji moc.
Zpět nahoru
tominaxx Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.kvě.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2007
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tominaxx Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.čvc.2019 v 21:57
.. je to v AutoCADu 2017
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 290
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čvc.2019 v 07:23
Dobrý den.
Zaklikejte si dle obrázku.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1047/klik.JPG


Mašek
Zpět nahoru
tominaxx Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.kvě.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2007
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tominaxx Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čvc.2019 v 20:53
Tam je toto .. ani jedna volba mi to do původního rozbalení nevrátí.
Zpět nahoru
tominaxx Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.kvě.2009
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD 2007
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace tominaxx Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.čvc.2019 v 20:56
Už OK. Moc děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7188:VIPNastavení Ribbonu a Panelu rychlého přístupu na výchozí hodnoty.
Tip 8341:Jak změnit pořadí karet v ribbonu AutoCADu nebo Inventoru?
Tip 7591:Doplnění ribbonu o nástroje z klasických panelů.
Tip 8316:Jak vytvořit 2D pohled či řez v AutoCADu Architecture?
Tip 9479:Pás karet Inventoru jako postranní panel na výšku.
Tip 10523:V pásech karet (ribbon) Revitu se nezobrazují názvy panelů.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.