Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2671 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

autoCAD 2012 LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bakaro Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2008
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2012,BricsCAD V8
Stav: Offline
Bodů: 40
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bakaro Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: autoCAD 2012 LT
    Zasláno: 18.čvc.2019 v 10:49
Ahoj,

    potýkám se teď poslední dobou s pády CAD-u 2012 LT(je to pracovní soft licencovaný).A děje se to po aktualizacích W10,které proběhly.Jsem na verzi 1903.Mělo by někdo nějaký tip,řešení jak to poopravit?

Díky,bakaro
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2020LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 647
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2019 v 10:53
Upgrade AutoCADU na verzi s podporou WIN10.
Verze 2012LT není pro Win 10 podporována.
 
CAD tip # 10435:
V současné době jsou Windows 10 oficiálně podporovány u produktové řady Autodesk 2017/2018 (a vyšších) a jen u některých starších verzí aplikací Autodesk AutoCAD, Inventor, Revit či 3ds Max. Autodesk testuje kompatibilitu a postupně vydává service packy nebo hotfixy doplňující oficiální podporu Win10 pro své aplikace řady 2016, popř. starší 2015, 2014 či 2013. Ještě starší verze nebudou oficiálně podporovány.
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2020
Zpět nahoru
bakaro Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 05.srp.2008
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD 2012,BricsCAD V8
Stav: Offline
Bodů: 40
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bakaro Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2019 v 11:21
OK,moc děkuji za odpověď.

Franta
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18344
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.čvc.2019 v 13:26
Verze AutoCAD 2012 byla uvedena více než 3 roky před uvedením Windows 10. Tyhle starší aplikace už nejsou kompatibilní s moderními OS ani nesplňují dnešní bezpečnostní a funkční požadavky. Doporučujeme přechod na aktuální verze 2020.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7980:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2012.
Tip 6231:Jaké verze .NET Framework jsou využívány jednotlivými verzemi AutoCADu?
Tip 5418:Je AutoCAD kompatibilní s Windows Vista?
Tip 8849:Kompatibilita AutoCADu for Mac s OS X 10.8 (Mountain Lion).
Tip 7920:Načtení PSD obrázků z Photoshopu do AutoCADu.
Tip 6867:VIPPomalý, trhaný pohyb myši v okně AutoCADu - řešení.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,391 sekund.