Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2732 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Schéma klopení v PP

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ZajdaMirek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCAD2011
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZajdaMirek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Schéma klopení v PP
    Zasláno: 23.čvc.2019 v 15:41
Dobrý den všem,
měl bych dotaz v rámci podélného profilu k proužku Změna klopení - schéma. Po přidání proužku mi bohužel vykreslí pouze průběh klopení bez vypsání staničení a sklonů. Tak bych se chtěl zeptat kde je chyba. V proužku mám u všech staničení zapnutou viditelnost a nevím, kam ještě se mám podívat, abych to zprovoznil. Předem děkuji :)
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1570
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.čvc.2019 v 21:48
Dobrý den,
bez výkresu bohužel nejsme schopni poradit.

Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
ZajdaMirek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.čer.2012
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
AutoCAD2011
Stav: Offline
Bodů: 74
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZajdaMirek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2019 v 08:23
Dobrý den,
zapomněl jsem přiložit odkaz na stažení souboru. http://leteckaposta.cz/606975374 :D

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1570
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.čvc.2019 v 09:11
Dobrý den,
je to celkem jednoduché... Celé to klopení máte nastavené ručně, ne podle zásad klopení Civilu. tzn. nemáte tam tzv. kritickém body klopení jako začátek střechy, začátek plného dostředného sklonu apod. Právě tyto body se v proužku popisují a jiné ne...

Takže doporučuji použít soubor XML pro vyplnění tabulky či naše klopení ze Civil Tools.

Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8124:Nedokumentovaný příkaz Civil3D: převod klopené hrany na 3D křivku
Tip 33:can not find net licence
Tip 10384:Typ trasy pro funkci Klopení v Civil Tools.
Tip 6430:Jak do koridoru vložit čáry klopení a jeho změny?
Tip 7881:VIPKlopení zemní pláně s inflexním bodem na trase.
Tip 7244:Jak nastavit počet desetinných míst v proužku PP?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,344 sekund.