Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1954 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Combo security hotfix pro AutoCAD 2017-2019

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18620
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Combo security hotfix pro AutoCAD 2017-2019
    Zasláno: 12.srp.2019 v 08:29
Autodesk vydal kombinovaný bezpečnostní hotfix řešící nově objevené menší bezpečnostní problémy, které se mohou projevit i v rodině AutoCAD verzí 2017, 2018 a 2019. Stáhněte si a nainstalujte "Combo Security Hotfix" pro 32- a 64-bitové verze AutoCADu a AutoCADu LT - buď pomocí Desktop App nebo z vašeho účtu Autodesk Account. Oprava je k dispozici i pro produkty bez subscription/maintenance.
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/combosec.png

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2020LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 666
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 09:01
Mohli by něco vymyslet i pro LT2020. Dneska už mi to tady spadlo aspoň 10x :-(
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2020
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18620
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 14:03
Tyto opravy už jsou ve verzi 2020 zahrnuté. Na jakou chybu vám LT padá? Nemůže to být grafikou nebo hardwarem/teplotou?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2020LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 666
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 14:08
Bez jakéhokoliv varování dojde k uzavření CADu. Když jsem na těchto výkresech dělal v LT2018, tak to nespadlo ani jednou. Dnes už tak 30x. Dal jsem DIAG, našlo to 1 chybu + oprava a po nějakém čase to stejně spadlo. Takže teď průběžně ukládám, aby ztráta dat nebyla tak velká.
Jinak po každém pádu přeposílám chybové hlášení na Autodesk ...
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2020
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18620
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 14:35
Pády "bez rozloučení" spíš obvykle souvisejí s hardwarem (softwarové chyby bývají ošetřeny nějakým hlášením). Zkuste dočasně vypnout grafickou akceleraci, snížit výkon CPU, odpojit flashku nebo něco takového.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2020LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 666
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 14:42
Do minulého týdne jsem používal LT2018, který běžel naprosto korektně bez pádů. Teď na LT2020 se objevují pády. Osobně tedy přikládám chybu CADu nikoliv konfiguraci.
Zkusím vypnout tu HW akceleraci (k čemu tam vlastně je , když je to první věc, která se má při problémech vypnout?). Snížení výkonu CPU???? Proč? Flashku připojenou nemám.
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2020
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18620
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 15:06
Nová verze CADu je nový program - mívá jiné systémové požadavky, běží na jiné verzi .NET Framework, využívá jiné funkce grafiky. To vše může způsobovat nové typy kolizí.

Hardwarová akcelerace znamená využití pokročilých grafických funkcí na graf.kartách a graf.driverech, které tyto funkce plně podporují - což zdaleka nejsou všechny karty a kvůli jejich případným nekompatibilitám je pak potřeba funkci vypnout. Objeví se tím také příčina. Tu lze kromě výměny karty často řešit i jen aktualizací (nebo naopak "couvnutím") verze grafického driveru.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2020LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 666
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 15:16
Takže nás Autodesk nutí 1) do pravidelného nákupu nových licencí formou předplatného ("výpalného"), protože není možné si koupit krabicovou verzi :-(; 2) neustále se mění nároky na HW …
 
Grafiku mám NVIDIA GeForce 940MX ...
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2020
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2020LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 666
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 15:33

HW akcelerace vypnuta a tentokrát hláška … Kritická chyba a23fdf30h Exception at 0h ...

Jiří Macháček

AutoCAD LT 2020
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18620
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.srp.2019 v 18:37
Chápu výhrady k licencování, ale chyba nesouvisí s otázkou krabicová verze vs. download distribuce. I to adresování chyby ukazuje na nějaký problém na systémové úrovni. Pokud jste chybové hlášení odeslal Autodesku, mají asi nejvíce podkladů pro nalezení příčiny.

Naslepo bych zkusil upgrade driveru grafické karty, popř. antiviru, popř. tiskového driveru (pokud se objevuje v "tiskových funkcích"), popř. vypnout případné "sdílecí" služby (virtuální disky, OneDrive, apod.) 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2020LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 666
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.srp.2019 v 06:33
To licencování s tím souvisí nepřímo, byla to jenom narážka na skutečnost, že každý rok přijde nějaká "inovace", ale o jejím praktickém přínosu bych si dovolil hodně polemizovat. Ne nadarmo spousta lidí zůstává u straších verzí CADu. Já se do těch přechodů na nové verze také moc nehrnu.
 
Antivir je aktuální, při tisku problémy nejsou, virtuální disky ani OneDrive, či něco podobného nepoužívám.
 
K té chybě opravdu dochází během práce (kreslení). Ani mi nepřijde, že by to byl nějaký obdobný okamžik práce. Prostě se to bez příčiny zavře …
 
Uvidíme, zda se jim v Autodesku povede něco vymyslet
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2020
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11167:Problém AutoCADu ve Windows 10 Anniversary Update (klávesa F8).
Tip 11839:AutoCAD LT 2019 se nespustí po migraci nastavení z LT 2018.
Tip 9940:Jde do Revitu načíst SKP soubory ze SketchUp 2013, 2018 či 2019?
Tip 12250:Při tisku více kopií na pozadí vznikne tiskový soubor o délce 0 bytů.
Tip 3164:Problém Autodesk aplikací s Windows 2000 Service Pack 4.
Tip 11739:Nezměněný oborový model mezi verzemi AutoCAD Map 3D 2017 a 2018.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,734 sekund.