Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2525 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Návrhová linie v Z=0

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
ZdenekB Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2019
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Civil
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZdenekB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Návrhová linie v Z=0
    Zasláno: 21.srp.2019 v 11:30
Zkouším kreslit v modelu čáru návrhové linie od jednoho COGO bodu k druhému, ale čára se mi nechytá na body. V půdorysu to souhlasí ale výška je 0. Jak to chytit i s výškou bodu?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18415
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.srp.2019 v 11:32
Ověřte si nastavení proměnné OSNAPZ - viz https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4292
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2188
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.srp.2019 v 11:35
Kreslíte to jako POLILINE nebo 3DKŘIVKU ?
POLYLINE neumí body v různých výškách
J. Mantlík

Zpět nahoru
ZdenekB Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2019
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
Civil
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ZdenekB Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.srp.2019 v 11:35
Aha, bylo to ono. Moc děkuji.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7851:VIPJak promítnout a popsat hranu z koridoru do podélného profilu?
Tip 10893:Koridor z návrhové linie - ostrůvek na okružní křižovatce.
Tip 8949:Jak převést 3D objekty Civil3D na autocadovské 2D entity?
Tip 6620:Nedokumentovaný příkaz pro vyhledání překrývajících se Civil objektů.
Tip 10959:Jak v AutoCAD Civil 3D navrhnout jednotlivé příčné profily pro zemní úpravy?
Tip 10829:Jak nastavit přesnost (počet desetinných míst) pro výpis „Návrhové linie koridoru“?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,375 sekund.