Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2409 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výšková kóta (kačena) vs USS // Licence Autocadu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mikemamm Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 26.dub.2005
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2020 lt
Stav: Offline
Bodů: 714
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mikemamm Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výšková kóta (kačena) vs USS // Licence Autocadu
    Zasláno: 30.srp.2019 v 12:48
Dobrý den,
prosím o radu ohledně :

1) výšková kóta (kačena) původem od J.Remeše z GG menu, kde je řízena výšková hodnota pomocí pole vzdálenosti od USS - nedaří se mi, aby kačena při přesunu USS např o 1000 jednotek směrem v ose Y přepočítávala hodnotu aktuální (tozn hodnota mínus 1000jednotek), aktulazice nepomáhá, nové kačeny taktéž ne, hodnota je stále stejná, i když posunu či neposunu USS. Jedná se o Autocad 2020lt, takže GG menu a lispo aplikace nejsou možné, nicméně toto "pole" by mělo fungovat, co s tím ?

2) Licenci autocadu 2020lt mám na hlavním notebooku, při služební cestě nebo dovolené bych potřeboval využít autocad na menším notebooku, je možné mít licenci na obou a provozovat vždy jen jeden, nikoli oba zároveň ? Včera jsem to zkoušel přes přihlášení a fungovalo mi to, ale raději jsem to odhlásil, abych nebyl v konfliktu s licenčními podmínkami. Děkuji za odpověď, M.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 19354
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.srp.2019 v 14:00
ad 1)
několik možností a bloků je v tipu 9005
 
ad 2)
není problém, subscription licenci můžete mít zároveň nainstalovánu (a střídat spouštění) až na 3 počítačích, jen nesmí být zároveň
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Fabio Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 27.led.2009
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCad
Stav: Offline
Bodů: 1
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Fabio Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.dub.2020 v 15:47
Zdravím,

tiež mám problém s výškovými kótami z GG menu.

- nefunguje mi oprava výšky. Vypíše hlásenie "no function definition: VLAX-ENAME->VLA-OBJECT"

V práci mi to funguje, ale doma nie (AutoCad 2020)

Vďaka za rady
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9005:Výšková kóta s automatickým popisem podlaží a výšky relativně k USS.
Tip 9806:Automatické výškové kóty - kačeny.
Tip 2641:Výšková kóta v Architectural Desktopu ukazuje nesprávnou hodnotu.
Tip 3667:Automatický indikátor podlaží pro AutoCAD.
Tip 6230:Jak nastavit zobrazení výškových kót Revitu ve tvaru ±0.000, +1.000 ?
Tip 10484:Kótování horní hrany stoupacího potrubí.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.