Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3683 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Reinstalace Revitu 2020

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Reinstalace Revitu 2020
    Zasláno: 23.zář.2019 v 09:51
Přeji příjemný den
Pokouším se o reinstlaci Revitu 2020 protože mi u něj nefungovaly RPC objekty. Po odinstalování jsem ručně smazal adresáře, které zůstaly po R 2020. Při nové intalaci se objevila dvakrát chyba 1712 a intalce skončila chybo 1603. viz obr. Co se s tím dá dělat? W7 64
Děkuji
Jan Kosík
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 105/chyba_1712.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 105/chyba_1603.png


Zpět nahoru
Lukáš Tunka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio

Přihlášen: 02.čvc.2015
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Revit + Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 79
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Tunka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2019 v 11:12
Dobrý den, 

pokud jste našim zákazníkem, tak nám napište na náš helpdesk a rádi Vám s tímto problémem pomůžeme. 

Mějte se.

-lt

Zpět nahoru
Pavel Homan Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 13.pro.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP
Stav: Offline
Bodů: 242
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pavel Homan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2019 v 11:21
Dobrý den,
chyba 1712 indikuje poškozené komponenty Microsoft Visual C++, které by bylo vhodné reinstalovat (viz Ovládací panely a podsložka VCRedist na instalačním médiu CAD aplikace). Nebo může být poškozen pozůstatek předchozí instalace. Doporučuji nejprve důkladně pročistit viz tip https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=6324, kde najdete všechna umístění, které je důležité promazat. Také doporučuji stáhnout z vašeho účtu kompletní instalaci (Download Now nebo Browser Download) a nepoužívat webovou instalaci. Pokud bude problém přetrvávat, kontaktujte nás na helpdesk.cadstudio.cz.
Pavel Homan

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.zář.2019 v 13:11
Děkuji za odpověď
promazání všech adresářů Autocad dle tipu s tím, že používám více verzí programů v souladu s maintens se mi zdá trochu tvrdé řešení. Zkusím helpdesk dokud mohu.
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2019 v 09:08

Připojené souborytxtuploads/105/dd_vcredist_amd64_20190923182526.txt
Děkuji za odpověď
odinstaloval jsem všechny Microsoft Visualy a znovu pokusil nainstalovat. Nepodařilo se to u Microsoft Visual C++ 2015 s ledujícím logem.(přejmenoval jsem log na txt). Zdá se že chyba bude někde v registrech.
jakým způsobem se podaří tyto soubory nainstalovat?
Jan kKsík
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18504
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2019 v 15:37
Pokud máte na PC novější verzi knihoven MS VC++, obvykle by to nemělo vadit, ale pokud dochází ke kolizi, může být nutné novější verzi nejprve odinstalovat, pak nainstalovat danou aplikaci a teprve po ní reinstalovat zpátky onu novější verzi VC++ redistributable. Což je bohužel nepříjemná robota...
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
topocad Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD/Civil3D 2007-18
Stav: Offline
Bodů: 108
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace topocad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2019 v 17:38
Dobrý den,
ale kde se zastavit s odinstalaci novejsich vezri knihoven MS VC++_?
Potvrzuji podobny problem s reinstalaci ReCapPro. Helpdesk radil vsechny
knihovny odinstalovat a znovu nainstalovat.... to nepomohlo. Pan Michl ma jako vzdy pravdu. Je nutno instalovat ve spravny cas.
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.zář.2019 v 19:06

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 105/C++2015.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 105/C__2015.png

Též dobrý den
Problémem je, že mi nikdo nezaručí, že po odinstalaci 2020 půjde vůbec něco znovu nainstalovat. Při pokusu o instalaci C++2015 se vždy objevuje následující oznámení s logem, které hlásí že existuje soubor verze 10.0.10137 který není určen pro 64 bit systém, ale kde je ten soubor, aby bylo možno se jej zbavit? Systém C++2015 nevidí tudíž nejde normální cestou odistalovat.
Děkuji za radu.
Zpět nahoru
topocad Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD/Civil3D 2007-18
Stav: Offline
Bodů: 108
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace topocad Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.zář.2019 v 14:51
Dobry den,
me pomohla az obnova bitove kopie systemu WIN-10 pred rev.1903.
Zpět nahoru
Pavel Homan Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 13.pro.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD, Revit Architecture, Revit MEP
Stav: Offline
Bodů: 242
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pavel Homan Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.zář.2019 v 17:20
Pane Kosíku, přes helpdesk jsem vám poslal, jak postupovat v případě té chyby instalace C++ 2015.
Pavel Homan

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.zář.2019 v 18:01
Děkuji pokusím se
Jan Kosík
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3315
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2019 v 08:16
Původně odeslal(a) topocad topocad napsal(a):

Dobry den,
me pomohla az obnova bitove kopie systemu WIN-10 pred rev.1903.
Obávám se, že v mnoha případech je tato "brutální" oprava ta nejrychlejší.
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 480
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 26.zář.2019 v 11:31
Děkuji za odpověď
mám ale W7 a nemám bitovou kopii.
Jan Kosík
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12208:Revit 2020 se mi nečekaně přepne do režimu prohlížeče.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.