Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1906 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Písmenka a při tisku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Jílková Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Písmenka a při tisku
    Zasláno: 28.zář.2019 v 18:29
Používám AutoCAD 2016 a v poslední době jsem zjistila zvláštní problém. Při tisku se mi množí v názvu tiskárny písmenka "a". Můj seznam tiskáren tak vypadá nějak takhle:

PDFCreatoraaaaa.pc3
PDFCreatoraaaaaa.pc3
PDFCreatoraaaaaaa.pc3

Čím se to stalo a jak to opravit?

Mám ještě Windows 7. Nevím jestli by nepomohlo přejít na Windows 10.

Zpět nahoru
vbehun Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Autocad R10 >>> Autocad 2018
Stav: Offline
Bodů: 1139
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace vbehun Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.zář.2019 v 19:30
Zřejmě jste změnila parametry tiskárny, ale neuložila jako novou tiskárnu (pod jiným jménem) do seznamu tiskáren. Autocad si udělal nový soubor ____a.pc3 ... a tak stále dokola.
Mimochodem, není vhodnější použít nativní tiskárnu DWGtoPDF místo PDFCreatoru?
---
About Setting Up Plotters and Printers
=^..^=
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18514
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.zář.2019 v 21:08
Pokud upravíte parametry tisku, AutoCAD si vytvoří v dočasné složce kopii PC3 - pomocný soubor s přidaným "a". Po tisku ho má smazat, ale pokud je soubor poškozen, nebo pokud v podsložce existuje soubor stejného jména, nebo pokud nemáte dostatečná práva k dočasné složce, zůstane kopie PC3 zachována a může se "množit".

Nadbytečné PC3 vymažte a ověřte originální soubor PC3.

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Jílková Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.zář.2019 v 21:17
Děkuji, vyzkouším to.
Zpět nahoru
Jílková Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.říj.2019 v 16:36
Sláva, už to funguje.  Moc děkuju.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1221:V kótách a anotacích se mi místo strojařských symbolů zobrazují písmenka.
Tip 11890:Při psaní příkazů AutoCADu mi "vypadávají" písmenka.
Tip 2831:Jak změnit rozpal (prostrkání) písmen v textu AutoCADu?
Tip 4385:Potíže při tisku hran siluet z Revitu.
Tip 3277:Náhodné problémy při tisku přes adaptér v paralelním portu.
Tip 1276:Co když AutoCAD nemůže najít externí reference, které jsou odkazovány síťovou cestou.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.