Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3260 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Burza Inventoru

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
machiin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.říj.2019
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace machiin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Burza Inventoru
    Zasláno: 04.říj.2019 v 15:09
Zdravím všechny přítomné.
Pronajímal jsem licenci Inventoru (možnost od verze 2016 až výše)na 1 rok. Roční pronájem mi končí 29. ledna, nicméně bohužel vím, že do této doby sw nevyužiju (konec projektu). Standartně dělám v SolidWorks, proto je pro mne nevýhodné držet oba softwary. Tímto bych se chtěl zeptat, zda-li by měl někdo zájem o tento čtvrtletní pronájem? Mně to pomůže v tom, že jej nemusím nadále držet a vám v tom, že nemusíte kupovat dražší měsíční licence.
Kdyžtak pište do fóra či do zpráv. LM
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Solid Edge 2D
Stav: Offline
Bodů: 42
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.říj.2019 v 20:21
Asi vás zklamu, ale licenční podmínky Autodesku toto nedovolují. Prostě licence je jednou na jméno a s tím jménem taky skončí.

Martin Depta
MORIS design s.r.o.
Zpět nahoru
machiin Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 04.říj.2019
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace machiin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2019 v 08:45
Tohle já samozřejmě vím. Ono se to dá vyřešit, nicméně tuhle variantu mi přímo doporučili poskytovatelé Inventoru (ne samotný Autodesk).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.