Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3269 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

I-LOGIC - TISK

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 388
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: I-LOGIC - TISK
    Zasláno: 14.říj.2019 v 10:56
Zdravím, 
zajímalo by mě zda je možné pomocí i-logicu vytisknout výkres. Mám formulář pro zadání rozměrů a k tomu slepý výkres. Já bych chtěl do tohoto formuláře přidat tlačítko které by mi poslalo výkres:

"C:\PRACOVNI\KRYT_JEDNOTKY\PROJEKT_VZOR\SLEPÝ VÝKRES.pdf"

na výchozí tiskárnu ve formátu A3.

Jde to vůbec? nebo se na to musí jina? prosím o radu.

Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18579
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.říj.2019 v 14:31
Ten PDF potřebujete publikovat? Nebo už je někde hotový a jen ho potřebujete poslat na tiskárnu? Pokud jen poslat, mohlo by stačit i jen obyčejné "copy" (pokud tiskárna umí PDF).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1262
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.říj.2019 v 16:28
Jestli potřebujete poslat fixní soubor na tiskárnu, tak jsem zkusil tohle a mě to funguje. Je ale potřeba najít správné přepínače, pokud používáte jiný prohlížeč PDF souborů.


Dim fileToPrint As String = "C:\FILE_NAME_TO_PRINT_HERE.pdf"
Dim pdfPrintExe As String = "C:\Program Files (x86)\Adobe\Acrobat Reader DC\Reader\AcroRd32.exe"
Dim printerName As String = "PRINTER_NAME_HERE"
Dim args As String = "/t """ & fileToPrint & """ """ & printerName & """"
System.Diagnostics.Process.Start(pdfPrintExe, args)



Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4250:Jak v Revitu vytisknout více listů/pohledů najednou?
Tip 7658:Nefunguje mi dobře průhlednost entit při tisku.
Tip 4913:Jak se liší cenové náklady na inkoustový, laserový a LED tisk?
Tip 10502:Nelze vytisknout PDF publikované z Inventoru.
Tip 339:Proč je tisk z AutoCADu 2000 ve Windows 95 tak pomalý?
Tip 7184:Dávkový tisk projektů Revitu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.