Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2660 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

hladiny

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 168
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: hladiny
    Zasláno: 23.říj.2019 v 09:35
Dobrý deň,
Chcem sa spýtať kde v spravcovi hladin nachádza položka Transparentnost?
ĎAKUJEM.

Miloš
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
C3D 2020
Stav: Offline
Bodů: 1478
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.říj.2019 v 09:44
https://heidihewett.blogs.com/abovetheclouds/2010/04/layer-transparency-in-autocad-2011.html
Možná ho nemáte zobrazený, nebo máte s nulovou šířkou.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19075
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.říj.2019 v 10:32
Podívejte se, jestli nemáte daný sloupec vypnutý - rt-click na nadpisech:
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9/LAYtransp.png

Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
milos88 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.led.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 168
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milos88 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.říj.2019 v 10:56
Ano nie je to zobrazene. Len netuším co je rt? :)
Miloš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19075
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.říj.2019 v 10:57
pravé tlačítko myši
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 3447:VIPJak vypnout uchopení objektů ležících v určité hladině?
Tip 7243:VIPVytvoření filtru hladin řádkovým příkazem z menu nebo skriptu.
Tip 1447:VIPJak se zbavit duplicitní hladiny ve výkresu (např. dvě hladiny "0")?
Tip 8952:VIPŘízení volby "Použít filtr hladin na panelu nástrojů Hladiny".
Tip 5656:VIPUživatelské přizpůsobení vzhledu rozvržení dialogu Správce hladin (nastálo).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.