Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2543 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

výpis prvků

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
peterson86 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.lis.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace peterson86 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: výpis prvků
    Zasláno: 29.lis.2019 v 10:30
Dobrý den,
potřebuji poradit, jak nastavit atributy dynamického bloku, aby se mi při počítání prvků dal do výpisu aktuální (viditelný prvek) a ne všechny ostatní, které jsou součástí dynamického bloku.

Děkuji za radu
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18623
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2019 v 14:49
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
peterson86 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 29.lis.2019
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace peterson86 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.pro.2019 v 09:30
mám dynamický blok kde je na výběr z jednotlivých prvků S1 - S5 (obr.1)


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 93740/sloupek_S1-S5.JPG

když chci udělat výpis prvků, tak mi do Excelu napočítá všechny prvky ze kterých se ten dynamický blok skládá(obr.2)

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 93740/výpis-sloupek_S1-S5.JPG



Potřeboval bych poradit, jak a co nastavit v dynamickém bloku, aby se počítal aktuálně zobrazený prvek, tedy S1 nebo S2,...


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5932:Výpis prvků asociovaných s daným podlažím v Revitu.
Tip 10829:Jak nastavit přesnost (počet desetinných míst) pro výpis „Návrhové linie koridoru“?
Tip 12358:VIPAdvance Steel - přiřazení externích parametrů do výpisu materiálu (např. obj.kódů)
Tip 11668:VIPJak změnit seskupování dílů ve výkazu materiálu?
Tip 7309:VIPNefunguje report Trasa-Niveleta v AutoCADu Civil 3D 2010 CZ.
Tip 4021:VIPVýpis "Mechanical" proměnných PowerPack/Genius.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,469 sekund.