Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3944 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

W10 na starom Elite Booku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 913
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: W10 na starom Elite Booku
    Zasláno: 29.lis.2019 v 12:14
zdravím všetkých,
 v súvislosti s ukončením podpory W7 sa začínam zamýšľať na tým, čo urobiť so starou pracovnou mobilnou stanicou HP Elite Book z roku 2010 (W7Prof,64bit). Úspešne ju doteraz používam a ak by nebolo toho ukončenia podpory, nič by som neriešil....
Čo urobiť? Preinštalovať na tom W7 na W10? Mohlo by to robiť nejaké problémy z dôvodu starého železa?
Alebo neriešiť podporu a pokračovať na W7?
Alebo posunúť to deťom s W7 alebo a dať im tam W10 s tým že prípadné havárie systému nie sú žiadna tragédia ak to už nebude pracovný nástroj?
Vopred ďakujem za názory.

Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
MirekNeu Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 16.úno.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MirekNeu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2019 v 12:46
Pokud se nemílím tak AIS 2012 není určen pro W10.
Mirek Neubauer
P-D Refractories CZ a.s.
Zpět nahoru
MirekNeu Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 16.úno.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MirekNeu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2019 v 12:47
Původně odeslal(a) MirekNeu MirekNeu napsal(a):

Pokud se nemýlím tak AIS 2012 není určen pro W10.
Mirek Neubauer
P-D Refractories CZ a.s.
Zpět nahoru
MirekNeu Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 16.úno.2008
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
Inventor 2017
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MirekNeu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2019 v 12:48
W10 bych se u tohoto NB nebál.
Mirek Neubauer
P-D Refractories CZ a.s.
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 913
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.lis.2019 v 14:05
Chodit by to malo, len som bol zvedavy ci to nahodou niekto nevyskusal...
Microsoft minule aj poslal taky Alert Window, ze pozor W7 konci bla bla...Na vasom systeme je mozne pouzivat aj W10 ale ze odporucaju radsej novy HW....
Tak ze ci to niekto neodskual....
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2018Autodesk Vault,
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2019 v 12:59
Používam EliteBook 8540p.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44188/ELITEBOOK_8540p.jpg


Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 913
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2019 v 15:51
Ano ja ho mám tiež, len nie "p" ale "w".
Chodí Vám to bez problémov?
Aktualizácie windows nerobia problémy?

Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2018Autodesk Vault,
Stav: Offline
Bodů: 60
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2019 v 21:55
Zatial to beží v pohode,aj aktualizacie.
Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 913
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 01.pro.2019 v 16:55
Vdaka za ifoSmile
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3395:VIPBezplatný prohlížeč mnoha 3D CAD formátů (Catia, Pro/E, SolidEdge, SolidWorks, NX4, IDeas, Cimatron, STEP, IGES, DXF...).
Tip 8650:Jak v AutoCADu vytvořit vlastní knihu barev (ACB paletu)?
Tip 7430:Co jsou ASR soubory AutoCADu?
Tip 12357:Export XY/XYZ souřadnic bodů z Revitu.
Tip 12294:Jaké CAD formáty podporuje Autodesk Manufacturing Data Exchange Utility?
Tip 8604:Kompatibilita správce síťových licencí Autodesk s různými OS.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,266 sekund.