Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 505 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Paper size

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 277
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Paper size
    Zasláno: 03.pro.2019 v 08:42
Pozdravujem,
v  čom môže byť problém, že sa mi pri samostatnej tlači "dwg to pdf.pc3" pri "paper size" mnou nastavenou "A3" zobrazí na výkrese kde mám field "papersize" zobrazí A3, ale pri "export the selection to PDF" cez sheet set manager sa zobrazí na "vytlačenom" pdf výkrese "ISO expand A3 (279....." ???
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18623
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.pro.2019 v 08:55
Jestli je to přes EXPORTPDF, tak ten nepoužívá nastavení tohoto PC3.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 277
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.pro.2019 v 09:03
Viete ma naviesť, ktorý súbor, resp. akou najjednoduchšou formou dostať do field jednoducho "A4" alebo "A3" bez zbytočných ďalších znakov?
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 277
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2019 v 15:32
Nikto nič?
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 933
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2019 v 15:39
No, myslim ze to, ktery PC3 soubor si vezme tiskarna pri Publish neovlivnite. Take se mi neosvedsio, ze jsem v PC3 vyrobyl dalsi velikost papiru stejnou jako A3 a pojemnoval ji tak, aby mi to psalo ve Field... je to uz davno.. 
Kazdopadne vim, ze jsem se u tohoto na to vybodl a pouzivam manualni zapis velikosti papiru (ve formatu napr 2xA4 apod.). Tuto hodnotu uvadim ve vlastnostech jednotlivych Seet's. a pres Appku od JTBWorld ShhetSetManager, se toto da celkem rychle editovat... musi se ale na to myslet.... :(. 
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 277
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2019 v 15:57
Tiež som to dopisoval zo začiatku ručne, a potom som si všimol, že existuje na to field - aby na to človek nemusel stále myslieť. Človek by povedal, že pri takom programe ako je Autocad je to samozrejmosť.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 933
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.pro.2019 v 15:59
... no jo...
na druhou stranu... takto nám aspoň mozky nezakrní :-)...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1661:Jak v AutoCADu LT 2002 vykreslovat na větší formát než 1500x900mm?
Tip 2452:Jak z Wordu, Excelu nebo jiné aplikace vytisknout velký plakát na HP DesignJetu?
Tip 1990:Mohu použít tisk digitální fotografie na inkoustové tiskárně HP i pro pasovou fotografii?
Tip 667:Jaký typ média nastavit na panelu plotru při použití nových typů médií, které nejsou v menu nabízeny?
Tip 4688:Jak vynechat nepotištěnou část papíru (role)?
Tip 3055:Po tisku obálek na LaserJet 4x00 mají další stránky "duchy".


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.