Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2058 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

výměna popisového pole

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: výměna popisového pole
    Zasláno: 16.pro.2019 v 08:15
Dobrý den.
Mám větší množství výkresů (cca 350). Některé v sobě mají více listů.
Jak se dá rychle změnit popisové pole, které vypadá úplně jinak, než to které je v Inventoru jako standardní.
To samé s rámečkem.
Inventor 2020 (2019).
Děkuji
Zpět nahoru
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2020 v 10:22
Dobrý den,
chápu to tedy, že to nejde?
Děkuji moc za pomoc
Zpět nahoru
krupicka Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 15.říj.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor HSM
Stav: Offline
Bodů: 121
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace krupicka Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2020 v 13:02
Zdravím, znamená to, že potřebujete přesunout rohové razítko z jednoho dokumentu výkresu do druhého?

Stačí změnit razítko k obrazu svému v jednom dokumentu a do ostatních jej přesunout prostřednictívm nástroje PRŮVODCE PŘENESENÍM PROSTŘEDKŮ VÝKRESU, který najdete ve Startu ve složce Autodesk Inventor 2020

Zpět nahoru
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.led.2020 v 08:10
Dobrý den,
děkuji moc. Funguje to skvěle.
Možná autoři této krásné utilitky by v průvodci mohli dát další volbu. Nahradit ve výkresech pole za vložené. To by potom byl komfort hromadné práce. Takto každý výkres se musí otevřít pole smazat a vložit nové.

Ale i tak je to bááááááááááááááááječné.
Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10156:VIPČarový kód Barcode-128 či UCC/EAN-128 jako popisové pole v Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,109 sekund.