Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3577 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autodesk Inventor 2016 Prezentace

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Martin Šaf. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 22.pro.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Šaf. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autodesk Inventor 2016 Prezentace
    Zasláno: 22.pro.2019 v 17:45
Dobrý den,
nevíte někdo prosím jak bych mohl zobrazit časovou osu v Inventoru 2016?
Děkuji za odpověď...
Martin Šaf.
Zpět nahoru
Martin Šaf. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 22.pro.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Šaf. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.pro.2019 v 17:50
Původně odeslal(a) Martin Šaf. Martin Šaf. napsal(a):

Dobrý den,
nevíte někdo prosím jak bych mohl zobrazit časovou osu v Inventoru 2016?
Děkuji za odpověď...
Toto píší v nápovědě: Pás karet: karta Render  panel Animovat  Časová osa animace 
jenže já tam nemám kartu RENDER.
Martin Šaf.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.pro.2019 v 18:09
Nemáte ji vypnutou? (Pohled > Okna > Uživatelské prostředí - nebo podobně, nemám verzi 2016 neinstalovanou)
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Martin Šaf. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 22.pro.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Šaf. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.pro.2019 v 08:12
děkuji jenže já ji nemám v nabídce uživatelské rozhraní...
děkuji
Martin Šaf.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.pro.2019 v 09:28
Tomu nerozumím - jako vůbec uživatelské rozhraní? Určitě ale pomůže Reset uživatelského prostředí:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Martin Šaf. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 22.pro.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Šaf. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.pro.2019 v 10:28
omlouvám se ja to vyjádřil nepřesně, ale já nemohu zobrazit kartu render protoze ji nemam v nabidce uzivatelske rozhrani

Martin Šaf.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.pro.2019 v 11:29
V ribbonu musíte nejprve pomocí "Systémové prostředí" přepnout do Inventor Studia.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Martin Šaf. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 22.pro.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Šaf. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.pro.2019 v 11:58
děkuji
 
jenže já se do inventor studia dostanu poze ze součásti nikoli z prezenatce
děkuji


Upravil Martin Šaf. - 23.pro.2019 v 12:04
Martin Šaf.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.pro.2019 v 13:23
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Martin Šaf. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 22.pro.2019
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Inventor2019
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Šaf. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.pro.2019 v 18:13
Děkuji za odpověď, vyzkouším to a přeji krásné a pohodové svátky.
Martin Šaf.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,422 sekund.