Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2654 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Převod do dxf

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Pepino2010 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 29.pro.2019
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pepino2010 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Převod do dxf
    Zasláno: 29.pro.2019 v 19:41
Dobrý den, v AutoCADu mám objekt vytvořený pomocí polárního pole. Chci ho převést do programu FEMM pomocí dxf, ale ten mi polární pole nezobrazí (resp. zobrazí jen jeho základnu a to na jiném místě než má být). Jde toto polární pole převést v Auto CADu přímo na jednotlivé objekty abych po převodu dostal stejný výsledek jako jsem vytvořil v AutoCADu?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19587
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.pro.2019 v 22:14
Ano, stačí pole jednou nebo dvakrát rozložit - _EXPLODE.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Pepino2010 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 29.pro.2019
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Pepino2010 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.pro.2019 v 23:13
Děkuji, jde to.Clap
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12159:VIPSnadný převod souborů SVG, CGM, VSD nebo AI do AutoCADu. Převod DWG-DXF.
Tip 4147:VIPImport VRML, XGL a dalších 3D formátů do AutoCADu a Inventoru.
Tip 3753:VIPJak převádět data mezi ME10 a AutoCADem Mechanical?
Tip 9256:VIPEditace a převod formátů 3D modelů (sítí).
Tip 7849:VIPAutomatické vytváření DXF, DWG a DWF souborů z IPT a IDW souborů.
Tip 6222:VIPKonverze 3D modelů AutoCADu/Inventoru na formát COLLADA (.DAE)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,102 sekund.