Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2244 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Nevykreslují se šrafy (výplně)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mitry Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mitry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Nevykreslují se šrafy (výplně)
    Zasláno: 06.led.2020 v 13:21
Zdravím,
při vykreslení modelu se mi na výkrese nezobrazují šrafy. V modelu se zobrazují normálně, když otevřu následně PDF tak už tam nejsou.
Zkoušel jsem přes FILLMODE, ale je nastaveno na hodnotu 1 a stejně to pořád hází stejnou chybu.
výplň se nezobrazuje u objektu, který je vytvořen jako blok.
Neví někdo prosím, co s tím?
Děkuji
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19359
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2020 v 13:35
Nevznikne moc komplikovaná šrafa? Viz https://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=2288
Ale pokud je to jen při tisku, bude zřejmě problém v tiskovém driveru - viz např. https://www.cadforum.cz/cadforum/chyby-celobarevnych-sraf-v-pdf-souboru-z-autocadu-tip7729
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mitry Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 12
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mitry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2020 v 13:53
Děkuji za pomoc. Dostal jsem se přes vaši nápovědu k příkazu HPMAXLINES a nastavil hodnotu na 1000000 a již se zobrazuje.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10227:VIPJak vynutit rastrový typ výplně ploch v PDF? (bez proužků)
Tip 2964:VIPJak vytvořit poloprůhledné celobarevné výplně (šrafy)?
Tip 6192:VIPRychlé poloprůhledné výplně pro zobrazení i tisk (Map, Civil).
Tip 5316:VIPRastrové šrafy 2D objektů - standardní funkcí AutoCADu.
Tip 4274:Zjednodušené zobrazení stěn bez struktury skladby.
Tip 6941:AutoCAD mi nezobrazuje celobarevné šrafy a výplně.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,078 sekund.