Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2839 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nastavenie autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nastavenie autocad
    Zasláno: 06.led.2020 v 18:37
dobry den chcem sa spitat
vzdy ked spustim autocad sa mi rozhadze panel prikazov a nastaveni a musim si ho vzdy nanovo ukladat
skusal som panel uzamknut le aj tak je pri novom spusteni znovu rozhadzani akurat teraz v uzamkutom stave
viete mi niekto poradit?

dalsia vec ked som kedysi klikol na ciaru a potom na druhu mal som ich obe uchopene...momentalne som asi nieco omylom prenastavil a ked kliknem na prvu ciaru a potom na druhu uchopenu mal len tu druhu
viem ze ked stlacim shift dokazem si do uchopu dat obe ciary postupnim klikanim ale viac mi vyhovovalo predosle nastavenie
viete poradit?
dakujem
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1022
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2020 v 18:56
Dobry den,
ohledne vybirani... zkuste prosim nastavit promennou PICKADD z 0 na 1.

A dal... panel prikazu ... muyslite panel nastroju (nebo lepe anglicky... Tool Palette)? - abychom meli stejnou terminologii... :-)...
tam je to, dle mych zkusenosti, trochu slozitejsi a musel bych (presne) vedet, jak a co s tim panelem "vyvadite"... Kazdopadne plati, ze se tento panel "ulozi" pri regulernim vypnutim AutoCADu... tzn. ja to delam, ze si neco v panelech udelam, pak restartuju AutoCAD a tim se mi to ulozi... 
Neco mi ale rika, ze to nebude ten Vas problem...?
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2020 v 19:05
dakujem pickad vriesil moj problem 1

mam na mysli tento panel...vzdy sa mi to poprehadzuje
prikladam screen

Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1022
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.led.2020 v 19:14
Zkuste na netu prozkoumat věci okolo "Workspace"... uložení pracovniho prostoru, nastaveni vychoziho apod.... (a to cele se pak uklada od CUIX a ten souvisi s profilem ktery si AutoCAD nacitta pri spusteni...)
... ale to uz moc strasim :-)...
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 349
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.led.2020 v 09:37
Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5143:VIPJak přenést nastavení 3D SpaceMouse či SpacePilot na jiné PC?
Tip 6443:Volba měřítka výřezu v AutoCADu verze 2009.
Tip 8541:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2013.
Tip 9162:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2014.
Tip 7980:Kaskádové licencování produktů Autodesk řady 2012.
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.