Spuštěn nový vzhled portálu CADfórum.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 116.500 registrovaných u nás, celkem 1.082.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Již 10.000+ CAD tipů. Přes 116.500 registrovaných u nás, celkem 1.082.000 registrovaných (CZ+EN), přes 52.000 CAD/BIM bloků. Vylepšený Převodník jednotek.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností
Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion, 3ds Max, Vault a s dalšími CAD/BIM/PDM aplikacemi.
Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
nastavenie autocad |
Odpovědět | archiv |
Autor | |
johny.alias
TOP uživatel Přihlášen: 06.led.2020 Lokalita: ČR (LB) Používám: autocad Stav: Offline Bodů: 279 |
Téma: nastavenie autocad Zasláno: 06.led.2020 v 18:37 |
dobry den chcem sa spitat
vzdy ked spustim autocad sa mi rozhadze panel prikazov a nastaveni a musim si ho vzdy nanovo ukladat skusal som panel uzamknut le aj tak je pri novom spusteni znovu rozhadzani akurat teraz v uzamkutom stave viete mi niekto poradit? dalsia vec ked som kedysi klikol na ciaru a potom na druhu mal som ich obe uchopene...momentalne som asi nieco omylom prenastavil a ked kliknem na prvu ciaru a potom na druhu uchopenu mal len tu druhu viem ze ked stlacim shift dokazem si do uchopu dat obe ciary postupnim klikanim ale viac mi vyhovovalo predosle nastavenie viete poradit? dakujem
|
|
splonk
CAD/BIM manager Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1271 |
Zasláno: 06.led.2020 v 18:56 |
Dobry den,
ohledne vybirani... zkuste prosim nastavit promennou PICKADD z 0 na 1. A dal... panel prikazu ... muyslite panel nastroju (nebo lepe anglicky... Tool Palette)? - abychom meli stejnou terminologii... :-)... tam je to, dle mych zkusenosti, trochu slozitejsi a musel bych (presne) vedet, jak a co s tim panelem "vyvadite"... Kazdopadne plati, ze se tento panel "ulozi" pri regulernim vypnutim AutoCADu... tzn. ja to delam, ze si neco v panelech udelam, pak restartuju AutoCAD a tim se mi to ulozi... Neco mi ale rika, ze to nebude ten Vas problem...?
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
johny.alias
TOP uživatel Přihlášen: 06.led.2020 Lokalita: ČR (LB) Používám: autocad Stav: Offline Bodů: 279 |
Zasláno: 06.led.2020 v 19:05 |
dakujem pickad vriesil moj problem 1
mam na mysli tento panel...vzdy sa mi to poprehadzuje prikladam screen |
|
splonk
CAD/BIM manager Přihlášen: 25.lis.2006 Lokalita: ČR (Pha) Používám: AutoCAD/ACA'21, '24, RVT'21, '24 Stav: Offline Bodů: 1271 |
Zasláno: 06.led.2020 v 19:14 |
Zkuste na netu prozkoumat věci okolo "Workspace"... uložení pracovniho prostoru, nastaveni vychoziho apod.... (a to cele se pak uklada od CUIX a ten souvisi s profilem ktery si AutoCAD nacitta pri spusteni...)
... ale to uz moc strasim :-)...
|
|
JASponza
ACA (AutoCAD) 21, 24 RVT 21, 24 Win 10, 11 x64 |
|
masa1
Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel Přihlášen: 25.led.2006 Lokalita: ČR (PL) Používám: Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018 Stav: Offline Bodů: 387 |
Zasláno: 07.led.2020 v 09:37 |
Dobrý den. Pro ukládání pracovního prostoru zkuste http://help.autodesk.com/view/ACD/2016/CSY/?guid=GUID-8E8D0109-CA57-4E24-A9E2-B588B0BC19CB
|
|
Mašek
|
|
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět | |
Přejít na fórum | Oprávnění fóra Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,844 sekund.