Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2090 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

blok preklopenie koty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: blok preklopenie koty
    Zasláno: 09.led.2020 v 09:29
dobry den
chcem sa spitat ci sa da nejako nastavit blok aby sa mi koty a pismo preklapovalo tak aby boli vsetky otocene spravnym smerom
prikladam priklad
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19355
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2020 v 09:44
Pokud to musí být blok, ozrcadlení textů kót nezabráníte - leda místo Zrcadlení použít akci Překlopení, tedy převést na dynamický blok. Viz též:
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2020 v 15:28
dakujem neco som skusil ale nejak mi to nejde vlastne temu ani moc nechapem
proste v jednoduchosti povedane mam dvojdom a oba domy su rovnake takze chcem si vytvorit blok dvojdom a potom si ho len preklopit aby ked budem robit pripadne zmeny aby sa mi premietly aj do druheho domu aj koty aj popisky
mozte poradit ako by ste to riesily?
Zpět nahoru
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2020 v 16:06
aha uz sa mi to podarilo spravil som zceleho objektu blok a uvedl v nom funkci preklopeni
ked tam ale dam nove ciary a polozky znovu musim upravit prikaz preklapania a zakonponovat nove ciary do bloku...bojim sa ale ze ked to niekto bude robit po mne nepochopi to ale nedokaze to upravit
je toto jedine riesenie preklapania?
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 48
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2020 v 17:38
V případě potřeby dám po zrcadlení rozložení bloku (a pak případně hned vytvoření bloku nového)
mira
Zpět nahoru
johny.alias Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 06.led.2020
Lokalita: ČR (LB)
Používám:
autocad
Stav: Offline
Bodů: 56
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny.alias Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2020 v 17:41
ale ked vytvorim novy blok uz nebude zavisly od toho prveho cize ak preedem upravy v povodnom bloku neprevedu sa mi do noveho nie?
Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 48
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.led.2020 v 20:04
vznikne blok nový
mira
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2021
Stav: Offline
Bodů: 270
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2020 v 10:44
Pokud vytvoříte nový blok se stejným jménem, tak ten původní předefinujete.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1896:VIPJak vytvořit víceřádkový kótovací text?
Tip 1879:VIPJak otočit kóty výkresu?
Tip 9806:Automatické výškové kóty - kačeny.
Tip 510:Jak nastavit v AutoCADu desetinnou tečku, resp. čárku?
Tip 9005:Výšková kóta s automatickým popisem podlaží a výšky relativně k USS.
Tip 7244:Jak nastavit počet desetinných míst v proužku PP?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,313 sekund.