Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3152 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Autocad 3D - vypnutie uchopenia plôch

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
reli Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.úno.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit architecture 2016,AutoCad 2016
Stav: Offline
Bodů: 77
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace reli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Autocad 3D - vypnutie uchopenia plôch
    Zasláno: 10.led.2020 v 16:14
Zdravím, pri práci s AutoCADom v 3D mi robí problém že keď sa nastavím myčou na nejakú plochu označí mi ju, pričom ja potrebujem len aby mi zobrazil uchopenie rohov. Dá sa to nejako vypnúť. Prikladám obrázky ako potrebuje a ako mi robí. Ďakujem za rady. Fajd
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 6361/takto_potrebujem.png Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 6361/takto_mi_robí.png

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19276
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.led.2020 v 16:37
Záleží na typu objektu, způsobu výběru a nastaveném režimu, běžné uchopení 3D vrcholů to nedělá - zkuste změnit nastavení DYNMODE, 3DUCHOP, UCSDETECT a SUBOBJSELECTIONMODE.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
reli Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 05.úno.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
Revit architecture 2016,AutoCad 2016
Stav: Offline
Bodů: 77
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace reli Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.led.2020 v 10:25
ďakujem už som našiel: Dynamický USS bolo treba vypnúť.Fajd


Upravil reli - 11.led.2020 v 10:49
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6707:Převod souvislých 3D ploch na 3D síť.
Tip 8916:Změna barevného stylu všech ploch tělesa v Inventoru.
Tip 9933:Nelze spustit Navisworks Navigator v AutoCAD Plant 3D.
Tip 8094:Chybějící 2D pohledy, ZÁKLADNÍPOHLED v AutoCAD Architecture 2012.
Tip 7447:Doplnění lokální AutoCAD nápovědy do Civil 3D 2011.
Tip 12498:VIPChyba "Not all files could be added to the project" při kopírování souboru do projektu AutoCAD Plant 3D


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.