Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4359 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit 2020.2 spomalenie

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit 2020.2 spomalenie
    Zasláno: 14.led.2020 v 16:08
Chcem Vás poprosiť o radu. Nabehol som na Revit 2020. Po update na 2020.2 sa program rapídne spomalil. Preklikávanie medzi oknami, samotný ribon...Samotný projekt je vyčistený. Nie je dôvod na takéto spomalenie nalinkovaný je jediny *.dwg subor, ktorý je malý a vyčistený. Nestretol sa niekto s podobným problémom? Popr. ako mám daný problém riešiť. Vopred ďakujem za radu. (PC HP Z4G4 - 3,7Ghz Xeon W-2135, RAM 48GB)   
milan
Zpět nahoru
Jílková Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2020 v 16:25
Máte to pomalé i na jiných projektech? Zkusila bych vypnout antivirus.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3446
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2020 v 16:45
Zkontrolujte si, zda máte vypnuto Desktop Analyze - Analýza plochy, najdete pod Help. Tato funkce si občas vytváří řádově statisíce malých souborů, které dokážou práci zpomalit. Ale i jinak se občas update na 2020.2 projevuje zpomalením - máme všechny modely na serveru/revit serveru a už si na to lidi stěžovali.
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2020 v 20:39
Ďakujem za návrhy. Analýzu plochy som vypol. Rovnako som vyskúšal aj vypnúť ESET - antivir.
Nič nepomáha. To spomalenie je na akomkoľvek projekte. Dokonca aj pri editácii families.
Jednoduchý pohľad na Ref.level trvá aj 10sekund. Po odinštalovaní update R2020.2 a ponechaní R2020.1 nasleduje rovnaký scenár spomalenia. Vopred ďakujem za radu. 
milan
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3446
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.led.2020 v 08:37
Vypnout / Zapnout HW akceleraci? Vytěžuje procesor ještě něco jiného než Revit? U kolegů to vymizelo, tento týden si nikdo nestěžoval, tak jestli to je nějaký konflikt s nějakou aktualizací...
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2020 v 15:33
Vyskušal som všetko. odinštaloval som update 02, rovnako aj autodesk site designer.
Neviem kde je problém...Revit 2019.2 pracuje krásne.
milan
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2020, Revit ->2020
Stav: Offline
Bodů: 3446
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2020 v 10:50
Ještě jedna věc, jsou to vše lokální soubory nebo něco taháte ze serveru?
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2020 v 11:00
Sú to lokalne subory na disku. Ten je zdielany na Dropboxe. Nemal som s tým nikdy problém.
milan
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19204
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2020 v 13:56
Zkuste to sdílení vypnout. Občas tyhle automatické "sdíleče" dělají problémy v aplikacích dynamicky přistupujících ke stejné složce.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 137
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2020 v 12:30
Ďakujem. Mali ste pravdu. Po vypnutí Dropboxu a iného balastu, uvolnení RAM a CPU všetko beži ako má. Ešte raz vďaka.
milan
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'19, RVT'18 20
Stav: Offline
Bodů: 1013
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.led.2020 v 13:14
Pozor, zrovna Dropbox posledni dobou (par tydnu) prochazi dost vyraznymi zmenami. Napr., prestal podporrovat symlinky, coz pro mne znamenalo katastrofu! Taky jsem to delal jako kolega tazatel, akorat jsem veci mel s dropboxem propojene pres symlink... Tim jsem odlechcil DB aby porad nesincoval... Taky se docela dobre mohlo zalohovat (symlink sitoveho  disku).
No, asi jsem nebyl sam, co toto hojne pouzival. a DB se rozhodl, ze tuto moznost zrusi.... 
Tim padem asi i dost razantne musi menit api... a Vam, pokud se toto zpomaleni zacalo dit az posledni dobou, muze to byt klidne toto... treba to casem DB opravi, jak ale pise pan Michl, neni dobre pracovat takto "naprimo". 
... 
JASponza

ACA (AutoCAD) 2019,
RVT 18, 20

Win 10 x64
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12621:Jak zadat rozměry v Revitu v jiných jednotkách?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 12208:Revit 2020 se mi nečekaně přepne do režimu prohlížeče.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 12434:Šipky souřadnic v pohledech Revitu 2020.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.