Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1627 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit 2020.2 spomalenie

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 136
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit 2020.2 spomalenie
    Zasláno: 14.led.2020 v 16:08
Chcem Vás poprosiť o radu. Nabehol som na Revit 2020. Po update na 2020.2 sa program rapídne spomalil. Preklikávanie medzi oknami, samotný ribon...Samotný projekt je vyčistený. Nie je dôvod na takéto spomalenie nalinkovaný je jediny *.dwg subor, ktorý je malý a vyčistený. Nestretol sa niekto s podobným problémom? Popr. ako mám daný problém riešiť. Vopred ďakujem za radu. (PC HP Z4G4 - 3,7Ghz Xeon W-2135, RAM 48GB)   
milan
Zpět nahoru
Jílková Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 28.zář.2019
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jílková Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2020 v 16:25
Máte to pomalé i na jiných projektech? Zkusila bych vypnout antivirus.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3334
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2020 v 16:45
Zkontrolujte si, zda máte vypnuto Desktop Analyze - Analýza plochy, najdete pod Help. Tato funkce si občas vytváří řádově statisíce malých souborů, které dokážou práci zpomalit. Ale i jinak se občas update na 2020.2 projevuje zpomalením - máme všechny modely na serveru/revit serveru a už si na to lidi stěžovali.
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 136
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.led.2020 v 20:39
Ďakujem za návrhy. Analýzu plochy som vypol. Rovnako som vyskúšal aj vypnúť ESET - antivir.
Nič nepomáha. To spomalenie je na akomkoľvek projekte. Dokonca aj pri editácii families.
Jednoduchý pohľad na Ref.level trvá aj 10sekund. Po odinštalovaní update R2020.2 a ponechaní R2020.1 nasleduje rovnaký scenár spomalenia. Vopred ďakujem za radu. 
milan
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3334
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.led.2020 v 08:37
Vypnout / Zapnout HW akceleraci? Vytěžuje procesor ještě něco jiného než Revit? U kolegů to vymizelo, tento týden si nikdo nestěžoval, tak jestli to je nějaký konflikt s nějakou aktualizací...
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 136
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.led.2020 v 15:33
Vyskušal som všetko. odinštaloval som update 02, rovnako aj autodesk site designer.
Neviem kde je problém...Revit 2019.2 pracuje krásne.
milan
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2019, Revit ->2019
Stav: Offline
Bodů: 3334
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2020 v 10:50
Ještě jedna věc, jsou to vše lokální soubory nebo něco taháte ze serveru?
Zpět nahoru
milan d Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 28.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Revit 2018
Stav: Offline
Bodů: 136
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace milan d Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2020 v 11:00
Sú to lokalne subory na disku. Ten je zdielany na Dropboxe. Nemal som s tým nikdy problém.
milan
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18710
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.led.2020 v 13:56
Zkuste to sdílení vypnout. Občas tyhle automatické "sdíleče" dělají problémy v aplikacích dynamicky přistupujících ke stejné složce.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 12208:Revit 2020 se mi nečekaně přepne do režimu prohlížeče.
Tip 12434:Šipky souřadnic v pohledech Revitu 2020.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9940:Jde do Revitu načíst SKP soubory ze SketchUp 2013, 2018 či 2019?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.