Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1628 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vytváření rohového razítka

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
hkudrna Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 20.lis.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD2007
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace hkudrna Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vytváření rohového razítka
    Zasláno: 18.led.2020 v 22:34
Mám takový začátečnický dotaz. Vytvářím si výkres s rohovým razítkem a to tak, aby bylo možné natahovat formát výkresu. Použil jsem nějaké vzorové a to si upravil.

Když ale na výkresu natáhnu formát, rozletí se mi rohové razítko.
Co dělám špatně? Některé čáry "drží na místě", některé ne.
Předpokládám, že je nutné nějaké ukotvení.
Když v editoru rodiny čáry připnu "špendlíkem", tak to problém neřeší.

Děkuji za tipy.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 11760/Razitko.jpg


Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 494
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2020 v 08:44
A vkládáte to jako samostatnou rodinu?
Zpět nahoru
m3ph1st0 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 04.říj.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD 2020, REVIT 2020
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace m3ph1st0 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.led.2020 v 08:14
Mě se nejvíce osvědčilo vytvořit z čar a textů razítka skupinu a tu potom okótovat k hranicích papíru. Tyto kóty lze potom uzamknout a razítko tak zůstává na místě.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 4182:Jak v rohovém razítku zobrazit název RVT souboru a cestu?
Tip 7887:Otazníky v rohovém razítku Revitu.
Tip 2849:VIPJak v rohovém razítku IDW výkresu Inventoru snadno uvést celkovou hmotnost, objem sestavy nebo měřítko?
Tip 1269:VIPRohové razítko (kusovník, rozpiska) nepíše česky.
Tip 2276:Jak nastavit vlastní rohové razítko pro rozvržení?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.