Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4402 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

kóta průměru v detailu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bernardr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.úno.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 72
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bernardr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: kóta průměru v detailu
    Zasláno: 19.led.2020 v 20:56
Dobrý den,
jak prosím Vás udělat kótu v detailu v Inventoru, jak je na obrázku.
Děkuji
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 75816/97050.png

Zpět nahoru
mineza Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 24.pro.2009
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
autocad, inventor
Stav: Offline
Bodů: 33
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mineza Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2020 v 22:57
Možná delší, ale jde to.....
1.vytvořit kótu (odspoda nahoru)
2.přetahnout její horní část směrem dolů
3.přijmout
4.upravit 2. šipku na žádné
5.skrýt a přepsat kótu
6.skrýt vynášecí čáru
mira
Zpět nahoru
bernardr Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.úno.2017
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 72
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bernardr Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.led.2020 v 23:07
Dobrý den,
děkuji za odpověď. 

Ale jak docílit toho, když se změní součást, aby se změnil i rozměr. Takových to detailů jsou v celé dokumentaci desítky. A pamatovat si to je nadlidský úkol, kde je ručně přepsaná kóta.
???
Děkuji za jakékoliv nápady.
Zpět nahoru
cadman181 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2012
Lokalita: Slovensko
Používám:
Autodesk Inventor Professional 2018Autodesk Vault,
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace cadman181 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2020 v 07:00
Asi takto.
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 44188/20200120_065024.jpg

Rudolf Seriš
DIPLOMAT DENTAL,s.r.o.
Piešťany
http://www.diplomat-dental.com
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 348
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2020 v 07:45
Mašek
Zpět nahoru
jeniksedlacek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 18.dub.2005
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AutoCad, Inventor
Stav: Offline
Bodů: 52
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jeniksedlacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.led.2020 v 08:17
Dobrý den,
děkuji, pomohlo s těmi automatickými osami.
Přeji hezký den
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7808:Doplnění značky průměru do kóty Inventoru.
Tip 7639:Přidání značky průměru k textu kóty.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 3897:V pohledu Detailu výkresu Inventoru se mi nezobrazují kóty.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.