Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 1720 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zobrazeni atributu bloku v panelu vlastnosti

 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv
Autor
jcepek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.úno.2011
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD(2008,2009,2010,2011..)
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jcepek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 06:15
Krasne rano preji..

dekuji za dalsi reakce a moznosti pro me overovani, ve kterem jsem mohl pokracovat az dnes rano..

Winver - stejny
verze .NET - stejna

verze Win10 overovana pres prikaz "winver" (dle rad vyse).. a verze .NET Framenetwork overovana primo v registrech u zdroje

Stahl jsem si SP2 pro ACAD Map 3D 2012.. pri spusteni mi bylo napsane, ze neni potreba, ze ma verze je aktualni....

nejake dalsi napady, co kde a jak bych mohl zjistit ?? Unhappy prosim


Upravil jcepek - 31.led.2020 v 06:24
Zpět nahoru
jcepek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.úno.2011
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD(2008,2009,2010,2011..)
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jcepek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 07:13
jeste jedna vec mi napadla.....

pres _CUI se dostanu do "upravit uzivatelske rozhrani"
v tomto "panelu" je mozne zmenit moznosti zobrazovani pro "rychle vlastnosti", kde v prave casti si formou zaskrtavacich policek vyberu, ktere casti se maji/nemaji zobrazovat....

cozpak neexistuje zadny podobny "setup", kde ovlivnim zobrazovani/nezobrazovani v hlavnim panelu Vlastnosti ?Ermm
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18791
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 07:23
To je tedy záhada. Pak už mne napadají jen obskurnější kroky.

- antivir je tam stejný?
- _AUDIT výkresu
- reset uživatelského profilu
- opravná instalace (přeregistrace DLL knihoven)
- když na tom stroji s chybou onen blok předefinujete (vytvoříte nějaký nový) a pomocí _ATTSYNC vrátíte hodnoty atributů, zobrazí se OK?

- obsah Palety vlastností takto uživatelsky přizpůsobitelný není; programově ale ano - neběží/neběžela tam tedy nějaká jiná nadstavba?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jcepek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.úno.2011
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD(2008,2009,2010,2011..)
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jcepek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 07:38
- antivir je tam stejný?
ANO

- _AUDIT výkresu
bez vlivu (stejny vykres testovan na ruznych PC, ruzne zobrazeni/nezobrazeni)

360 nikdy nepouzivany

- když na tom stroji s chybou onen blok předefinujete (vytvoříte nějaký nový) a pomocí _ATTSYNC vrátíte hodnoty atributů, zobrazí se OK?
bez vysledku, jiz jsem zkousel.. na PC, kde se atributy bloku ve vlastnostech nezobrazovali se nezobrazuji nadale i po tomto testu

- obsah Palety vlastností takto uživatelsky přizpůsobitelný není; programově ale ano - neběží/neběžela tam tedy nějaká jiná nadstavba?
skoda, ze nejsou uzivatelsky prizpusobitelny obdobne jako rychle vlastnosti
zadna nadstavba na PC nepouzivame, pouze vlastni uzivatelske panely atp.


- reset uživatelského profilu
- opravná instalace (přeregistrace DLL knihoven)
ano, take mi to napadlo.. snazim se zatim zjistit, kde vsude tento problem existuje.. nastesti vetsine kolegu to funguje spravne (zobrazuji se informace bloku ve vlastnostech)
pres obedovou pauzu zkusim jeste "reinstal"/obnovu do vychoziho nastaveni.. treba to pomuze..

bude-li dalsi napad, co a jak s tim, klidne piste.. rad zkusim jakoukoliv moznost..
jakmile budu mit po reinstalu/oprave instalace.. tak sem pisnu, jaky byl vysledek.. treba to pomuze nekomu dalsimu..
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Abaqus, NX, Inventor, AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 335
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 07:52
Dobrý den.
Pokud se Vám nedaří najít jedno správné nastavení, zkusil jste přenést celé nastavení AutoCAdu z PC kde zobrazení vlastností funguje?
Mašek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 18791
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 07:58
Ještě jeden nápad - neliší se na těch strojích nastavení proměnné STARTUP?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jcepek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.úno.2011
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD(2008,2009,2010,2011..)
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jcepek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 08:01
dekuji za koment..

ne, toto jsem nezkousel.. v rozkopirovani stejneho "profilu" na dalsi pocitace jsem dosud nedelal.. a je to teprve v poradi, co vse se musim jeste naucit, abych mohl plne spravovat ACAD ve firme..

prozatim zkusim o obedovou pauzu ten reinsta/obnovu do vychoziho nastaveni.. treba to pomuze..

___________________________________________________

Ano, hodnota STARTUP je nastavena vsude stejna
Zpět nahoru
jcepek Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 11.úno.2011
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
AutoCAD(2008,2009,2010,2011..)
Stav: Offline
Bodů: 29
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jcepek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 31.led.2020 v 08:29
USPECH

tak se mi postestilo jeden z PC "obsadit" a pouzil jsem moznost Obnovit vychozi nastaveni

po dokonceni procedury a spusteni ACAD vse funguje jak ma a v panelu Vlastnosti se konecne zobrazuji jednotlive atributy bloku

JUPI !!Big smile

diky vsem zucastnenym za Vas cas a komenty pri reseni meho problemu Clap
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1922:VIPJak spouštět poklepáním starý editor atributů?
Tip 10760:Proč atribut dynamického bloku nereaguje na stav viditelnosti?
Tip 4804:Dynamický popis dynamického bloku.
Tip 2816:Chybně natočené atributy zvětšeného bloku.
Tip 7594:Editace bloku se neprojeví ve výkresu (u existujících referencí bloku).
Tip 5440:Proč se AutoCAD ptá na každý atribut bloku dvakrát?


 Odpovědět Odpovědět Stránka  <12 archiv

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.