Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 3263 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Výkres odlitku

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
uselessguy28 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.úno.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor2020
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace uselessguy28 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Výkres odlitku
    Zasláno: 18.úno.2020 v 14:46
Zdravim, 
potreboval bych vedet - jak udelat delici rovinu a ukosy do vykresu v inventoru?

Nemuzu to nikde najit, google zrovna moc nepomohl, zde jsem taky asi spatne hledal. Pokud mozno bych to chtel udelat primo v inventoru.
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 424
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.úno.2020 v 16:35
Zpět nahoru
uselessguy28 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 18.úno.2020
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor2020
Stav: Offline
Bodů: 8
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace uselessguy28 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2020 v 09:56
Stacila by mi jen znacka na vykrese. Tu marne hledam, stejne tak oznacni delici roviny. Soucast jsem modeloval jako obycejnou soucast, nevim zda ma inventor primo neco na odlitky (podobne jak na plech).
Zpět nahoru
issin Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 11.čvc.2015
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 424
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace issin Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.úno.2020 v 10:31
Řešil bych to jako načrtnutou značku. Ale pokud u ní chcete text tak pozor, ten se neotáčí tak jako u kót. V takovém případě je potřeba udělat značky pro jednotlivé varianty výskytu.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,078 sekund.