Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 4180 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Kopie objektů do jiné hladiny v jiném výkrese

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Koluch Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Kopie objektů do jiné hladiny v jiném výkrese
    Zasláno: 20.úno.2020 v 09:51
Dobrý den,
prosím Vás, potřebuji si zkopírovat z jiného výkresu několik objektů. Dají se tyto objekty vložit do jiného výkresu do předem zvolené hladiny? A nebo musím nejdříve vložit, tím mi vznikne nová hladina, ze které to pak překopíruju a původní smažu?

výkres A - objekty v hladině A

výkres B - vložit objekty z výkresu A do hladiny B ve výkresu B

Děkuji za info.

Lukáš
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 19080
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2020 v 10:34
Úplně automatický trik na toto není, ale šlo by udělat makro, které před nebo po kopírování provede potřebné změny hladiny.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio s.r.o. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
pavelstyl Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
AutoCAD Mech 2016, SE ST8 a NX 10
Stav: Offline
Bodů: 211
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace pavelstyl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2020 v 11:44
A co to zkopírovat do nového prázdného výkresu, v něm přejmenovat hladinu A na B a odtud to zkopírovat do cílového výkresu?
 
Pavel Štyl
Zpět nahoru
Koluch Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 04.dub.2012
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
AutoCAD 2018
Stav: Offline
Bodů: 106
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Koluch Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.úno.2020 v 12:13
No právě tomu mezikroku jsem se chtěl vyhnout.
Ale vpoho, to naštěstí není něco, co by mě extra trápilo. Jen jsem chtěl vědět, zda jde vkládat do jiné hladiny mezi soubory.
Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8043:VIPKopírování náčrtu na listu do jiného listu nebo jiného výkresu.
Tip 4347:VIPJak snadno zkopírovat objektová data z jedné entity na druhou?
Tip 12504:VIPJak spustit nebo nakopírovat iLogic pravidlo z jiného dokumentu?
Tip 1938:VIPJak přenést vektorový obrázek se skrytými hranami do jiné aplikace?
Tip 2426:Jak přebarvit blok vložený do výkresu?
Tip 2036:VIPJak vypnout uchopování na dané hladiny, segmenty šraf nebo určité typy entit? (3 metody)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.