Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4500 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Railway Tools pro studenty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
balaton1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.říj.2017
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Atocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace balaton1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Railway Tools pro studenty
    Zasláno: 28.úno.2020 v 11:58

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80219/Krok_1.PNG


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80219/Krok_2.PNG

Dobrý den,
žádám Vás o pomoc při řešení problému s vykreslováním příčných řezů v
programu Civil 3D 2018 v šabloně Railway tools. Nainstaloval jsem
nadstavbu Railway Tools verzi CADStudio_Railway_Tools_2018-19-20.2_1.3.40.
Veškeré funkce RWT fungují. Bohužel, když chci vykreslit z podsestavy
Railway Tools příčný řez jednokolejné trati, tak mi většina řezu zmizí.
	
Zkoušel i řez od kolegy,který mi ho poslal v téže šabloně. Původně vypadá
v pořádku. Nicméně, když ho chci editovat opět většina zmizí. V příloze
posílám dvě vzorové fotografie (krok 1 a krok 2).

Předem díky

S přáním hezkého dne

Ondřej Balatý

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2020 v 14:17
Dobrý den,
ten problém je nejspíše způsoben chybějícím českým Country Kitem pro C3D 2018. Nebo ho máte nainstalovaný a nespouštíte Civil 3D 2018 přes ikonu C3D 2018 -  Czech Republic, uvidíte, že po doinstalování se chybějící čáry objeví...

Zdraví
MF
Martin Folber
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2020 v 14:18
Ještě Vás poprosím, příště pište do fóra Civil 3D.

Děkuji
MF
Martin Folber
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12331:VIPJak si mohu do železniční nadstavby Railway Tools přidat vysokorychlostní výhybku?
Tip 13019:Jak do palety přidat příčné řezy z Railway Tools?
Tip 11329:Jak navrhnout zhlaví s výhybkami?
Tip 6298:Bezplatný download - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D zdarma.
Tip 11216:Kdo je považován za "studenta" s nárokem na bezplatnou licenci CAD software Autodesk?
Tip 7420:Jak se zaregistrovat jako student, když nemám školní email adresu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.