Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 3109 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Railway Tools pro studenty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
martinfolber Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Railway Tools pro studenty
    Zasláno: 02.bře.2020 v 14:18
Ještě Vás poprosím, příště pište do fóra Civil 3D.

Děkuji
MF
Martin Folber
Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
Arkance Systems support
Arkance Systems support

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1642
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.bře.2020 v 14:17
Dobrý den,
ten problém je nejspíše způsoben chybějícím českým Country Kitem pro C3D 2018. Nebo ho máte nainstalovaný a nespouštíte Civil 3D 2018 přes ikonu C3D 2018 -  Czech Republic, uvidíte, že po doinstalování se chybějící čáry objeví...

Zdraví
MF
Martin Folber
Zpět nahoru
balaton1 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 14.říj.2017
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Atocad, Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 2
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace balaton1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.úno.2020 v 11:58

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80219/Krok_1.PNG


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80219/Krok_2.PNG

Dobrý den,
žádám Vás o pomoc při řešení problému s vykreslováním příčných řezů v
programu Civil 3D 2018 v šabloně Railway tools. Nainstaloval jsem
nadstavbu Railway Tools verzi CADStudio_Railway_Tools_2018-19-20.2_1.3.40.
Veškeré funkce RWT fungují. Bohužel, když chci vykreslit z podsestavy
Railway Tools příčný řez jednokolejné trati, tak mi většina řezu zmizí.
	
Zkoušel i řez od kolegy,který mi ho poslal v téže šabloně. Původně vypadá
v pořádku. Nicméně, když ho chci editovat opět většina zmizí. V příloze
posílám dvě vzorové fotografie (krok 1 a krok 2).

Předem díky

S přáním hezkého dne

Ondřej Balatý

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 12331:VIPJak si mohu do železniční nadstavby Railway Tools přidat vysokorychlostní výhybku?
Tip 13019:Jak do palety přidat příčné řezy z Railway Tools?
Tip 11329:Jak navrhnout zhlaví s výhybkami?
Tip 11216:Kdo je považován za "studenta" s nárokem na bezplatnou licenci CAD software Autodesk?
Tip 6298:Bezplatný download - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D zdarma.
Tip 7420:Jak se zaregistrovat jako student, když nemám školní email adresu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.