Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě nás čte: 2063 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Náhlé vypršení licence C3D 2020

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Náhlé vypršení licence C3D 2020
    Zasláno: 17.bře.2020 v 12:44
Dobrý den všem
Uprostřed práce se mi dnes objevila hláška

Přitom instalace proběhla 3.3. bez problémů s aktivací
Teď už se se mnou kromě té hlášky nebaví - nepomohl restart PC ani jeho vypnutí ...
Už jste se s tím někdo setkal ?
Je jiná možnost než kompletní přeinstalace ?
Díky


J. Mantlík

Zpět nahoru
martinfolber Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio s.r.o.

Přihlášen: 26.dub.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 1601
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace martinfolber Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2020 v 12:50
Dobrý den,
zkuste prosím přesněji popsat ten problém na Helpdesku včetně screenshotů. Možná bude stačit doinstalovat nějaké licenční knihovny.
Martin Folber CAD Studio s.r.o.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2020
Stav: Offline
Bodů: 2253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 17.bře.2020 v 13:06
Tam jsem to poslal jako první, ale byly nějaké problémy, kdy to hlásilo chyby ve spojení (nebo co, už si nepamatuji) , pak to došlo
Je to pod číslem REQ-029522 (včetně screeshotu hlášky - tady se nezobrazila), řeší to pan Studík
Ale nevím, proč by se mělo něco doinstalovávat, když to do dnešního dopoledne fungovalo bez problémů a pak se najednou objevila ta hláška. Doplním do Helpdesku ještě verzi win a c3d
Díky

J. Mantlík

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3137:Kolize 3ds max se Symantec Norton Antivirus 2003 či Corporate Edition V8.0
Tip 2962:VIPJak nastavit automatický timeout síťové FlexLM licence řady 2004/2005/2006, 2007/2008/2009, 2010 a vyšších?
Tip 6280:VIPNáhlé chyby System.ExecutionEngineError a chyby geometrie v AutoCADu 2009.
Tip 1526:Jak zjistit dobu trvání licence AutoCADu?
Tip 12060:Od jakého okamžiku se počítá 3letá bezplatná studentská licence? Od stažení nebo od aktivace?
Tip 7309:VIPNefunguje report Trasa-Niveleta v AutoCADu Civil 3D 2010 CZ.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,062 sekund.