Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 4788 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jak nejlépe přenést styly, fonty do nového Cadu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
PepaR Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 29.lis.2004
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
ruky a hlavu (občas ;)
Stav: Offline
Bodů: 6088
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PepaR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jak nejlépe přenést styly, fonty do nového Cadu
    Zasláno: 24.bře.2020 v 15:04
Migrace je moc fajn jen doplním, že mě se osvědčilo klíčové podpůrné soubory (SHX, ...) držet vždy bokem, např. ve složce CADdata a tuto namapovat pak do AutoCADu.

Je to tak nastaveno i v CAD standardech pro AutoCADech.
PepaR
www | fb
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
Arkance Systems

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 20075
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.bře.2020 v 11:12
Nejsnáze asi migrátorem - viz příbuzný tip 6939.
Vladimír Michl (moderátor)
Arkance Systems s.r.o. - www.arkance-systems.cz
(podpora viz hd.cads.cz)
Zpět nahoru
ynzaghy Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 17.led.2010
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ynzaghy Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.bře.2020 v 09:17
Dobrý den,
měl bych prosím dotaz. Jak nejlépe zkopírovat nastavení autocadu tak, aby mi cad pracoval po nové instalaci stejně jako přední? Resp. co si všechno překopírovat? Čeká mě kompletní očista PC.
Jedná se mi primárně o fonty, typy čar, vykreslovací styly atd? Nerad bych po nové instalaci zjistil, že mi půlak nefunguje... Nastavení nových vyhledávacích cest je samozřejmost.
Nemůžete mi prosím někdo poradit? Mám Autocad LT 2019.
Děkuji.
Duda
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6939:VIPSnadný přenos nastavení AutoCADu či LT na jiné PC či pro jiného uživatele (přes USB, LAN...)
Tip 12427:Jak převést terén vygenerovaný z mračna bodů z Infraworks do Civil 3D?
Tip 8697:Vytvoření nového parametru pomocí iLogic.
Tip 1952:Doplňkový font SHX není zobrazen v seznamu MTextu.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 3704:VIPSnadné přenesení tabulky klíčů hladin z Architectural Desktopu do tabulky Excelu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,094 sekund.